فانتوم از اتریوم پیشى میگیرد

۰۵ بهمن ۱۴۰۰
فانتوم از اتريوم پيشى ميگيرد

طبق اطلاعات ثبت شده، روز دوشنبه تعداد تراکنش هاى ثبت شده در شبکه نوظهور لایه یک فانتوم از تعداد تراکنش هاى شبکه اتریوم، جلو زد.

به گزارش میهن سیگنال به نقل از یوتودى، تعداد تراکنش‌ های داخلی شبکه فانتوم برای اولین بار در تاریخ، روز دوشنبه از اتریوم پیشى گرفت.

به نظر مى رسد علت اصلى این سبقت ناگهانى شبکه فانتوم، علاقه مندى سرمایه گزاران بازار ارزهاى دیجیتال به پیدا کردن راه هاى جدیدتر و سریع تر براى سرمایه گزارى باشد.

گزارش منتشر شده از خبرگزارى اختصاصى شبکه فانتوم، Fantomscan نشان می‌ دهد که در ۲۴ ساعت گذشته شبکه فانتوم بیش از ۱.۲ میلیون تراکنش را پردازش کرده، در حالی که داده هاى ثبت شده در خبرگزارى Etherscan، این مقدار برای اتریوم کمی بالاتر از ۱.۱ میلیون تراکنش بوده است.

۵۵ اعتبارسنج فعال در این حوزه تعداد تراکنش هاى این دو شبکه را ثبت کرده اند. بر این اساس، سرعت پردازشی شبکه فانتوم برای روز دوشنبه حدود ۸ تراکنش بر ثانیه بوده اما اتریوم توانسته است تنها ۲ تراکنش در هر ثانیه پردازش کند.

شبکه فانتوم از زمان راه اندازى اش در دسامبر ٢٠١٩ تاکنون، توانسته بیش از ١٧٠ میلیون تراکنش را در شبکه خود ثبت کند.

تعداد تراکنش هاى اتریوم نیز هم اکنون به سطح پیشین خود در ماه آگوست سال ٢٠٢١ رسیده است که فاصله بسیارى تا اوج خود که سطح ١/٧ میلیون دلار تراکنش در روز بوده است، دارد.

شبکه فانتوم (Fantom Network) در سال ۲۰۱۹ با هدف حل مشکل سه‌گانه بلاکچین یعنی امنیت، مقیاس‌پذیری و تمرکززدایی و ایجاد تعادل میان این سه اصل طراحی شد. فانتوم پلتفرمی غیرمتمرکز، بدون نیاز به مجوز و متن‌باز است که امکان توسعه قراردادهای هوشمند برای ایجاد برنامه‌های غیرمتمرکز (dApps) و توسعه دارایی‌های دیجیتال را فراهم می‌کند.

منبع:coindesk.com
10 نفر این مطلب را پسندیدند.
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
رای شما ثبت شد!
اگر بازخوردی درباره این مطلب دارید یا پرسشی دارید که بدون پاسخ مانده است، آن را از طریق بخش نظرات مطرح کنید.
ثبت نظر
مهدی عباس زاده
12 سال از فعالیتم در حوزه طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ میگذره و اخیرا به دنیای شگفت انگیز ارزهای دیجیتال علاقه مند شدم.

‫2 نظر

  • حالت خوبه اسد!

  • ممنون از این مقاله عالی. یه سوال داشتم. هیچکدوم از این پل ها متامسک من رو پیدا نمیکنه. دلیلش چیه؟

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *