ترامپ CZ را عفو کرد: ضربه نهایی به جنگ کریپتویی بایدن!

۰۱ آبان ۱۴۰۴
ترامپ CZ را عفو کرد: ضربه نهایی به جنگ کریپتویی بایدن!

کاخ سفید روز پنج‌شنبه تأیید کرد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، چانگ‌پنگ ژائو (معروف به CZ)، بنیان‌گذار صرافی بایننس، را عفو کرده است. این عفو، آخرین اقدام دولت کریپتو‌دوست ترامپ برای صنعت دارایی‌های دیجیتال محسوب می‌شود.

به گزارش دکریپت، CZ در سال ۲۰۲۳ به عنوان بخشی از توافق قضایی، از سمت مدیرعاملی بایننس استعفا داد و در سال ۲۰۲۴ به مدت چهار ماه در زندانی با امنیت پایین در کالیفرنیا محبوس شد. او به نقض قوانین ضدپولشویی آمریکا در بزرگ‌ترین صرافی رمزارز جهان اعتراف کرده بود.

سخنگوی کاخ سفید، کارولین لویت، این عفو را پاسخی به «جنگ بایدن علیه کریپتو» دانست و تأکید کرد که دولت بایدن بدون ادعای کلاهبرداری یا قربانی مشخص، ژائو را هدف قرار داد و حتی دادگاه را به صدور حکمی خارج از عرف (سه سال زندان) واداشت. لویت افزود:

جنگ بایدن با کریپتو تمام شده و این اقدامات، اعتبار آمریکا به عنوان رهبر نوآوری را خدشه‌دار کرده بود.

نام صرافی تخفیف کارمزد IP خارج ایران لینک ثبت نام

nobitex

نوبیتکس

دارد نیاز ندارد

ثبت نام با تخفیف کارمزد

آبان تتر

آبان تتر

دارد نیاز ندارد

ثبت نام با تخفیف کارمزد

منبع:decrypt
برای این مطلب رای ثبت نشده
اولین رای دهنده باش!
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
رای شما ثبت شد!
اگر بازخوردی درباره این مطلب دارید یا پرسشی دارید که بدون پاسخ مانده است، آن را از طریق بخش نظرات مطرح کنید.
ثبت نظر
صابره براتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *