گام به گام تغییر قالب وردپرس
راهاندازی سایت وردپرسی یکی از بهترین و آسانترین روشهایی است که کسبوکارهای نوپا میتوانند فروشگاه آنلاینشان را در ابتدای فعالیتشان تاسیس کنند.
سایتهای وردپرسی باعث شدهاند تا کاربران هزینه بهمراتب کمتری را برای رابط کاربری بپردازند؛ چرا که قالبهای مختلفی برای آنها توسعه یاقته است و کاربران میتوانند از آنها استفاده کنند.
ما در این مقاله قصد داریم که ابتدا سراغ مراحل تغییر قالب در وردپرس برویم و به شما بگوییم که برای انجام این کار، چه نکاتی را باید رعایت کنید؛ پس با ما همراه باشید.
مراحل تغییر قالب وردپرس
تغییر قالب وردپرس یکی از حساسترین تغییراتی است که شما روی سایت خود اعمال میکنید. اگر این فرایند را بهدرستی انجام ندهید، قالب بهدرستی نصب نخواهد شد و احتمال از دسترس خارج شدن سایتتان وجود دارد.
نکته دیگری که حتما در زمان استفاده از یک قالب باید به آن توجه کنید، امن بودن آن است. با گشتوگذاری در دنیای اینترنت متوجه خواهید شد که هر روز گزارشهایی در مورد نقص امنیتی یک قالب گزارش میشود و سایتهای بسیاری هم از این موضوع آسیب میبینند.
شما در ابتدای مسیر تغییر قالب، باید سراغ بهترین قالب وردپرس باتوجهبه سایتتان بروید؛ یعنی شما نمیتوانید قالب یک سایت خبری را برای سایتی فروشگاهی مورد استفاده قرار دهید یا اینکه سراغ قالبهای وبلاگ برای سایتهای خبری بروید.
ازطرفیدیگر هم وردپرس بهصورت پیشقرض چند قالب اختصاصی دارد و این امکان را دراختیار توسعهدهندگان قرار داده تا قالبهایی مخصوص سایتهای وردپرسی توسعه دهند. برای استفاده از قالبهایی که توسط دیگر توسعهدهندگان ایجاد شدهاند، باید مسیر زیر را طی کنید:
- قالب مورد نظر خود را از منبعی مطمئن دانلود کنید.
- وارد داشبورد مدیریت سایت شوید.
- نشانگر ماوس خود را روی تب appearance نگه دارید از منو باز شده، روی Themes بزنید.
- در این صفحه باید روی گزینه Add New و سپس روی Upload Theme بزنید تا امکان آپلود فایل ZIP مربوط به قالب را داشته باشید.
- پس از انتخاب فایل ZIP قالب، روی دکمه Install کلیک و صبر کنید تا فرایند نصب تکمیل شود. بعد از نصب شدن قالب، شما باید روی Activate بزنید تا قالب مورد نظر فعال شود.
امکان توسعه قالب برای وردپرس باعث شده است تا شاهد استفاده از قالبهای متنوع و یکتایی در بسیاری از سایتها باشیم. طراحی قالب اختصاصی به مالکان وبسایتها این اجازه را میدهد تا ظاهر سایت خود را با هویت برندشان همراستا کنند.
شما باید طراحی قالب وردپرس خود را به فردی حرفهای در این زمینه واگذار کنید؛ چرا که اگر در روند طراحی و ساخت قالب اختصاصی شما اشتباهی پیش بیاید، سایت شما با مشکلاتی مواجه خواهد شد که کمترین آنها از دسترس خارج شدن است.
بکاپ گرفتن از قالب
یکی از مهمترین نکاتی که باید در طول فرایند تغییر قالب به آن توجه کنید، بکاپ گرفتن از قالب سایتتان است. انجام این کار از آن جهت اهمیت دارد که اگر از قالب جدید خوشتان نیامد یا اینکه در طول فرایند نصب با مشکلی مواجه شدید، امکان بازگرداندن قالب قبلی وجود داشته باشد.
گرفتن بکاپ از قالب فعلی به شما اجازه میدهد تا قالب جدید را روی سایت خود آزمایش کنید. بااستفادهاز بکاپ، شما این امکان را خواهید داشت تا قالب جدید را نصب و پیکربندی کنید و درصورتیکه نتیجه مطابقبا چیزی که انتظار داشتید نبود، بازگشت به قالب قبلی راحتتر و بدون از دست دادن اطلاعات خواهد بود.
ازطرفیدیگر هم معمولا بهروزرسانیهای زیادی برای قالبها منتشر میشود و برخی از این بهروزرسانیها میتوانند تغییراتی را در قالب سایتتان ایجاد کنند که مطابق میل شما نیست.
در این شرایط اگر شما از قالب خود بکاپی تهیه کرده باشید، میتوانید همان قالب قبلی را دوباره بازگردانید.
از دیگر مزایای تهیه بکاپ از قالب میتوان به انجام آزمایشات مورد نظر روی قالب اشاره کرد؛ یعنی شما میتوانید از قالب مورد نظر خود بکاپ تهیه کنید و بعد از انجام آزمایشات و تغییراتی که تمایل دارید، اگر از ظاهر جدید سایتتان راضی نبودید، قالب را تغییر دهید.
بنابراین، تهیه نسخه بکاپ از قالب وردپرسی یکی از مهمترین کارهایی است که به شما اجازه میدهد تا از اطلاعات خود محافظت و تغییراتی که مدنظرتان است را لحاظ کنید.
جمعبندی
ما در این مقاله بهصورتی کامل به روشهای تغییر قالب در وردپرس پرداختیم و به شما گفتیم که چه نکاتی را باید در زمان تغییر قالب رعایت کنید.
اگر فرایند تغییر قالب را به فردی حرفهای و کارشناس نسپارید، سایت شما با مشکلات فراوانی مواجه خواهد شد. همچنین باید قالب مورد نظر را از جهت امنیتی هم مورد بررسی قرار دهید تا مشکلات امنیتی در سایتتان بهوجود نیاید.
آیا شما هم از قالبهای اختصاصی خودتان استفاده میکنید؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با ما بهاشتراک بگذارید.