تتل کوین ، TNT کلاهبرداری جدید رمزارزی
متاسفانه به دلیل تازگی ارزهای دیجیتال پروژه های کلاهبرداری متعدددی در ایران در حال توسعه است. اخیرا پروژه ای به نام تتل کوین که وابسته به خواننده پرطرفدار «امیر مقصود لو » است کلید خورده که امکان خطر آفرینی بسیار زیادی برای طرفرداران این خواننده است.
روش کلاهبرداری در این پروژه مثل اکثر توکن های بدون پشتوانه از طریق پامگ و دامپ خواهد بود.
تتل کوین بخریم؟
تتل کوین طبق انتظار ما در ابتدا با پامپ ده برابری توجه هارا به خود جلب کرد اما دیری نگذشت که این فرایند برعکس شد و قیمت تا ده برابر سقوط کرد.
طرفداران تتلو برای توجیه این کلاهبرداری چه می گویند؟
طبق پیام ها و دایرکت هایی که برای ما آمد طرفداران تتلو چند دسته هستند:
- عده ای میگویند تتلو خواننده ای پرطرفدار و با اعتبار است. هیچگاه دست به کلاهبرداری نمی زند. اما باید بدانید طبق قانون بانک مرکزی هیچکس حق ایجاد توکن و کوینی در ایران ندارد. لذا ساخت یک توکن بدون پشتوانه و عرضه و تبلیغ آن باعث جذب سرمایه افراد نا آگاه برای طرفداری از خواننده مورد علاقه شان می شود.
- عده دیگری میگوند شت کوین های زیادی در دنیا وجود دارد مثل شیبا یا دوج کوین که صرفا به علت پامپ و دامپ قیمتش نوسان می کند. تتل کوین هم ارزی بدون پشتوانه است که امکان سود دهی هم به نسبت امکان ضرر دهی دارد.
در پاسخ این افراد میگوییم سرمایه گذاری در بازار رمزارز ها به خودی خود پر ریسک است! حتی سرمایه گذاری در بیت کوین و ارزهای با پشتوانه قوی که به هولدینگ آن به عنوان یک روش سرمایه گذاری تلقی میگردد. حال خرید شت کوین هایی که کمتر از 10 دقیقه با ایجاد یک اسمارت کانترکت بر بستر بایننس اسمارت چین ساخته می شود به هیچ عنوان مورد تایید نیست.
چه دلایلی برای کلاهبرداری بودن تتل کوین داریم؟
- یک توکن بی پشتوانه مالی است.
- رود مپ و نقشه راه ندارد.
- به طرفدارانش وعده استیک با سود های عجیب و غریب می دهد.
- مارکت کپ این کوین بسیار پایین است ($162,482,936)
- 99 درصد توکن در اختیار چند آدرس خاص است.
- پامپ و دامپ های زیاد در مدت کم انجام شده