بیت کوین و طلا در بحران کرونا ویروس
در بحران ویروس کرونا، بیت کوین و طلا همان رفتار مشابهی دارند.
همانند سال 2008، هم اکنون نیز بازار فلزات به دلیل بحران نقدینگی فعلی متحمل خسارتهای عظیمی شده اند، به این ترتیب معاملات آتی طلا با افت 4.25٪ و معاملات آتی نقره در یک روز در بازارهای هند 8٪ سقوط کردند. طی یک هفته گذشته، طلا در مقایسه با بیت کوین 50 درصد کاهش یافته در حالی که از ژانویه با همبستگی فزاینده ای برخوردار هستند.
بحران نقدینگی باعث فروپاشی بازار می شود.
فعالیتهای اقتصادی در پاسخ به بیماری همه گیر کرونا ویروس COVID 19، بحران نقدینگی را برانگیخته است، پایین آمدن قیمت بیت کوین و طلا با وجود وضعیت آنها به عنوان یک دارایی، پناهگاهی امن است.
سقوط 30 درصدی قیمت طلا در طول بحران مالی جهانی 2008 اشاره به این دارد که طلا یک فروشگاه بزرگ ارزش نیست یا اینکه پس از 5000 سال وضعیت پناهگاه امن را از دست داده است. دلیلش این است که طلا یک بازار نقدینگی دارد و سرمایه گذاران به نقدینگی بیش از هر چیز دیگری نیاز دارند.
با وجود افت ناگهانی قیمت طلا، بنیانگذار مورگان کریک دیجیتال یادآور می شود که قیمت طلا تقریباً در پنج سال از 650 دلار در سال 2006 به بیش از 1800 دلار در سال 2011 افزایش یافته است زیرا نگرانی های مربوط به سیاست های پولی ایالات متحده، تورم و بدهی های روز افزون بازارها را به خود جلب می کند.
آیا ارز دیجیتال می تواند از بحران نقدینگی بیرون بیاید؟
بیشتر سرمایه گذارانی که بیت کوین را به عنوان پول نقد در اختیار داشتند، که احتمالاً طی هفته گذشته آن را فروخته اند، متحمل ضررهای عظیمی هستند که اخیراً در بازارهای رمزنگاری متحمل شده اند.
به دلیل عدم وجود قطعیت در بازار بیت کوین، بیشتر سرمایه گذارانی که هنوز بیت کوین را در دست دارند، آخرین دارندگانی هستند که بیت کوین خود را نمی فروشند.
علاوه بر این، انتظار میرود که هاوینگ (نصف شدن پاداش استخراج بیت کوین) با معرفی اقدامات محرک پولی همزمان شود و ممکن است هجوم سرمایه گذارانی که به دنبال قرار گرفتن در معرض پناهگاه امن هستند، را بیشتر کند.