تحلیل قیمت بایننس کوین: حرکت به سمت سقف تاریخی – ۹ آذر

با وجود افت قیمت ارزهای دیجیتال در یک هفته اخیر، برخی رمزارزها مانند بایننس کوین همچنان روند صعودی خود را حفظ کرده اند. نه تنها قیمت بایننس کوین افزایش یافته بلکه توانسته به سمت سقف تاریخی قبلی خود در 700 دلار حرکت کند.

بایننس کوین با وجود انتقادات فراوان همیشه در حال رشد بوده است. برخی از تازه واردان مدتی پیش با سقوط قیمت ها هراسان شده بودند اما در تحلیل های تکنیکال مشخص است که بایننس کوین از ابتدای سال 2021 در یک روند صعودی قرار داشته است.

ریتریس ها تنها تا بالاتر از کف های قبلی پیش رفته‌اند و این موجب تشکیل روند صعودی بلندمدت شده است.

هر زمان که یک سقف قیمتی بالاتر از میانگین روند ثبت شده، یک ریتریسمنت پس از آن رخ داده که امری طبیعی است.

نمودار یک روزه قیمت بایننس کوین / دلار. برای مشاهده نمودار در سایز اصلی روی آن کلیک کنید.

پیش بینی قیمت بایننس کوین

حرکت آهسته صعودی بایننس کوین در نمودار کاملا مشخص است. به نظر می رسد توکن BNB در نزدیکی خط میانی کانال صعودی در حال استراحت و تقویت است تا مقدمات حرکت به سمت خط بالایی کانال فراهم شود.

پیش بینی می شود قیمت بتواند به راحتی با عبور از مقاومت سقف تاریخی قبلی به سطوح بالاتری نیز دست یابد. قیمت در حال حاضر در حوالی 632 دلار در حال معامله است. افزایش 12 درصدی قیمت می تواند BNB را به بلای سققف تاریخی قبلی در 700 دلار برساند.

البته احتمال افت قیمت جزئی در واکنش به شرایط کلی بازار و افت قیمت بیت کوین هم وجود دارد.

نمودار دو ساعته قیمت بایننس کوین / دلار. برای مشاهده نمودار در سایز اصلی روی آن کلیک کنید.

وضعیت اندیکاتورها

اندیکاتورهای تکنیکال به طور کلی در وضعیت خرید قرار دارند و 14 مورد از 26 اندیکاتور تکنیکال سیگنال خرید ارائه کرده اند. این در حالی است که تنها 2 اندیکاتور در وضعیت فروش و 1 اندیکاتور در حالت خنثی قرار گرفته اند.

در میان میانگین های متحرک، 14 مورد از 15 مورد وضعیت خرید و تنها یک مورد وضعیت فروش را نشان می دهند. به این ترتیب میانگین های متحرک سیگنال خرید قوی صادر کرده اند.

تشکیل الگوی کندلی سه سرباز سفید و برخورد صعودی در اندیکاتور مکدی نشانه های مثبتی از ادامه افزایش قیمت و قدرت روند صعودی هستند.

در 24 ساعت گذشته بسیاری از ارزهای دیجیتال به خصوص پیشروان بازار در حال بازیابی بوده اند. بهترین عملکرد در این حوزه به شیبا با 32 درصد، لونا با 19 درصد و STX با 17 درصد رشد اختصاص داشته است.

در سوی دیگر بیشترین ضرر در ارزهای ZEC، GALA و AMP بوده که به ترتیب 9، 7 و 6 درصد از ارزش خود را از دست داده اند.

منبع: کریپتوتیکر