معرفی سودآورترین و بهترین دستگاههای ماینر | لیست قیمت و مشخصات فنی
استخراج ارزهای دیجیتال یکی از صنایعی است که در سالهای اخیر به دلیل سوددهی بالا موردتوجه قرار گرفته است. برای این کار لازم است تجهیزات سختافزاری مناسب در اختیار داشته باشید تا بتوانید به یک سود مناسب دست پیدا کنید. در این مقاله قصد داریم به معرفی بهترین دستگاههای ماینر بپردازیم. در ابتدا توضیح میدهیم که ماینینگ (Mining) یا استخراج چیست و چه نکاتی را پیش از استخراج باید بدانید. سپس چند مورد از بهترین تجهیزات موجود در بازههای قیمتی مختلف معرفی میشود.
ماینینگ چیست؟
ماینینگ یا استخراج، فرایندی است که در آن ارزهای دیجیتال تولید میشوند. برای این کار از رایانههای پرقدرت برای حل معادلات پیچیدهای که شبکه ارائه میکند استفاده میشود. بعد از حل مسائل ریاضی، دادههای مربوط به تراکنشها تأیید شده و شبکه یا همان بلاک چین نیز در ازای این کار به شما پاداشی میدهد که همان ارز دیجیتال است.
استخراج ارزهای دیجیتال فرایندی آهسته است که به صبر، مراقبت، نگهداری و در صورت لزوم تعمیرات نیاز دارد. اگر همه چیز بهخوبی پیش برود سود خوبی نصیب شما میشود. در ادامه چند نکته وجود دارد که لازم است پیش از معرفی تجهیزات مناسب بدانید.
نکاتی که برای استخراج ارزدیجیتال باید در نظر بگیرید:
- تجهیزاتی که لازم است را شناسایی کنید.
اگر تخصص ندارید بهتر است از افرادی که ماهر هستند استفاده کنید. این افراد به شما کمک میکنند تا همه تجهیزاتی که لازم است را تهیه و مقدمات کار را آماده کنید. در ادامه و قسمت معرفی بهترین دستگاههای ماینر بیشتر درباره این موضوع توضیح دادهایم. - هزینه انرژی را محاسبه کنید.
زمانی که از افراد متخصص درباره مصرف انرژی پرسوجو کردید لازم است سریعاً هزینه آن را هم محاسبه کنید. با یک حساب ساده مشخص کنید در طول هر دوره چه میزان هزینه پرداخت میکنید. - ارز موردنظر را پیدا کنید.
بیشتر دستگاههایی که در حال حاضر وجود دارند قابلیت استخراج چندین ارز دارند. با وجود این ممکن است ارزی که مدنظر شما است با آنها قابل استخراج نباشد. بهتر است قبل از شروع کار مشخص کنید که چه ارز یا ارزهایی میخواهید و آیا دستگاه پاسخگوی نیاز شما هست یا خیر. - شرایط بازار را در نظر بگیرید.
باید نیمنگاهی هم به قیمتها و رتبهبندی ارزها داشته باشید. همچنین از تحلیلهای کارشناسان استفاده کنید تا مطمئن شوید قیمت ارز در سالهای آتی یا هر زمان که شما برای آن برنامهریزی کردهاید رشد میکند. - مطالعه در مورد استخرهای استخراج ارزهای دیجیتال.
تعداد زیادی از ماینرها که قدرت محاسباتی خود را در یک مکان جمعآوری میکنند یک استخر میسازند. اگر استخر بهخوبی کار کند باعث میشود سود شما به طور پایدار و تضمین شده باشد. درصورتی که انتخاب خوبی نداشته باشید ضرر هم میکنید؛ بنابراین، پیش از خرید حتماً درباره استخرها مطالعه کنید. البته همه اینها در شرایطی است که بخواهید وارد یک استخر شوید در غیر این صورت این توضیحات تأثیری ندارد.
معرفی بهترین دستگاه های ماینر – بروزرسانی دی 1403
بعد از اینکه با مفهوم ماینینگ آشنا شدید، اکنون لازم است به معرفی بهترین دستگاههای ماینر بپردازیم. تجهیزاتی که در ادامه معرفی شده بر اساس آخرین تغییرات تکنولوژی و درنظرگرفتن تغییرات در الگوریتمهای استخراج است به همین دلیل میتوانید با خیال راحت به این لیست اکتفا کنید.
دستگاه اوالونماینر ای ۱۱۶۶ پرو (AvalonMiner A1166 Pro)
این دستگاه یکی از قویترین نمونههای موجود در بازار است که برای استخراج ارزهایی که از الگوریتم SHA-256 استفاده میکنند به کار گرفته میشود. این ارزها شامل بیت کوین، بیتکوین کش، Acoin، Crown، Curecoin و هر ارز دیگری است که از این الگوریتم استفاده میکند. نکته مثبتی که این دستگاه دارد مقرونبهصرفه بودن آن است. در طراحی آن تلاش شده که تا جای ممکن در مصرف برق صرفهجویی شود.
نرخ هش: 81Th/S – مصرف برق: 3400 وات – قیمت تقریبی: 1550 دلار
سایر ویژگیهای دستگاه:
- دارای 4 فن خنککننده
- رطوبت محیط باید بین 5 تا 95 درصد باشد.
- ابعاد دستگاه 306 در 405 در 442 میلیمتر است.
- میزان صدا: 75 دسیبل
- دمای عملیاتی: 5- تا 35 درجه سانتیگراد
- وزن: 12800 گرم
دستگاه واتسماینر ام ۳۰ اس پلاس پلاس ( WhatsMiner M30S++)
این دستگاه جدیدترین محصول شرکت WhatsMiner است که از سریعترین سختافزارهای حال حاضر بر اساس نرخ هش است. این دستگاه در سال 2020 ارائه شده و باتوجهبه قیمت روبهرشد ارزهایی که میتوان با آن استخراج کرد، یک گزینه مناسب است. مشابه نمونه قبلی، این دستگاه هم برای استخراج ارزهایی که از الگوریتم SHA-256 استفاده میکنند به کار میرود. بیت کوین، بیتکوین اس وی با نماد (BSV)، بیتکوین کش و مانند آن همگی با استفاده از این دستگاه قابل استخراج هستند.
نرخ هش: 112Th/s±5% (نرخ آن به اندازه 5 درصد انحراف استاندارد دارد) – مصرف برق: 3472 وات – قیمت تقریبی: 3999 دلار
سایر ویژگیهای دستگاه:
- 12 ولت مصرف برق
- اتصال از طریق کابل Ethernet
- اندازه آن 125 در 225 در 425 میلیمتر است
- مجهز به 2 فن خنککننده
- درجه صدا: 75 دسیبل
- دمای عملیاتی: 5 تا 40 درجه سانتیگراد
- وزن: 12800 گرم
دستگاه اوالونماینر ۱۲۴۶ (AvalonMiner 1246)
در ادامه معرفی بهترین دستگاه های ماینر به یک نمونه دیگر میرسیم. این دستگاه در ابتدای سال 2021 ارائه شده و یکی از جدیدترین نمونههای موجود در بازار برای استخراج ارزهای SHA-256 است. بهرهوری انرژی آن مناسب است و میتوان به طور متوسط روزی 3 دلار با آن درآمد داشت. این رقم در طول یک سال به 1185 دلار میرسد. البته این رقم تخمینی است و بر اساس هزینه برق و قیمت بیت کوین یا هر ارز دیگری که با آن استخراج میکنید تغییر میکند.
نرخ هش: 90Th/s – مصرف برق: 342 وات – قیمت تقریبی: 3890 دلار
سایر ویژگیهای دستگاه:
- مجهز به دو فن که هرکدام 7 پره برای خنککردن دارند.
- به دلیل طراحی منحصربهفرد فن، گردوغبار وارد دستگاه نمیشود؛ بنابراین با مشکلاتی مانند اتصال کوتاه یا کاهش طول عمر تجهیزات روبرو نمیشوید.
- مجهز به سیستم هشدار در شرایطی که نقص وجود داشته باشد. در شرایطی که به شبکه حمله شود این سیستم میتواند بسیار مفید باشد.
- سیستم تنظیم خودکار نرخ هش
- ابعاد آن 331 در 195 در 292 میلیمتر است.
- دمای عملیاتی: 5 تا 30 درجه سانتیگراد
- وزن: 12800 گرم
دستگاه انتماینر اس19 پرو (Antminer S19 Pro)
بهترین دستگاهی که در حال حاضر در بازار وجود دارد همین مورد است که میتوانید از آن برای استخراج بیت کوین یا ارزهای دیگر استفاده کنید. نرخ هش بالا، مصرف انرژی پایین و بازدهی بالا باعث شده تا انتخاب اول بسیاری از صنایع ماینینگ، این دستگاه باشد. راندمان انرژی آن بسیار مناسب است و سود تقریبی این دستگاه در هر روز 12 دلار است.
به طور متوسط تنها کافی است 186 روز با آن کار کنید تا به نقطه سربهسر برسید و پس از آن سوددهی شروع میشود. همچنین میتوانید این دستگاه را به استخرهای استخراجی مانند Slushpool، Nicehash، Poolin، Antpool و ViaBTC متصل کنید.
نرخ هش:110Th/s – مصرف برق: 3250 وات – قیمت تقریبی: 2860 دلار
سایر ویژگیهای دستگاه:
- برد آن از چیپ 5 نانومتری استفاده میکند.
- اندازه دستگاه 370 در 195.5 در 290 میلیمتر است.
- دارای 4 فن خنککننده
- اتصال با Ethernet
- منبع 12 ولتی
- میزان صدا: 75 دسیبل
- دمای عملیاتی: 5 تا 40 درجه سانتیگراد
- وزن: 15500 گرم
دستگاه واتسماینر ام32-62تی (WhatsMiner M32-62T)
معرفی بهترین دستگاه های ماینر تنها محدود به تجهیزات گرانقیمت نیست. این مورد، نسخه ضعیفتر شرکت WhatsMiner است اما باتوجهبه قیمت و کارایی که دارد میتواند گزینه مناسبی برای استفاده شما باشد. مانند موردهای قبلی، از این دستگاه برای استخراج ارزهای SHA-256 استفاده میشود. زمان انتشار این دستگاه سال 2021 است؛ بنابراین خیالتان از نظر بهروز بودن فناوری راحت باشد.
در مجموع 11 نوع ارز با این دستگاه قابل استخراج است پس از نظر تنوع ارز نیز حق انتخاب زیادی دارد. همچنین بهراحتی با مزرعههای استخراج هماهنگی میشود و میتوان از آن در مقیاس بالا نیز استفاده کرد.
از آن جا که بازده این مورد کمتر از دستگاههای قبلی است نباید انتظار زیادی از آن داشته باشید. با وجود این تخمین زده میشود سود روزانه استفاده از آن 10 دلار باشد که باتوجهبه قیمتی که دارد یک گزینه مناسب است.
نرخ هش: 62Th/s +/- 5 – مصرف برق: 3536 وات – قیمت تقریبی: 1100 دلار
سایر ویژگیهای دستگاه:
- دو فن خنککننده
- اندازه 230 در 350 در 490 میلیمتر
- اتصال با Ethernet
- میزان صدا: 75 دسیبل
- دمای عملیاتی: 5 تا 35 درجه سانتیگراد
- وزن: 10500 گرم
دستگاه بیتمین انتماینر اس5 (Bitmain Antminer S5)
یکی دیگر از گزینهها در معرفی بهترین دستگاه های ماینر، Bitmain Antminer S5 است. این دستگاه برای اولینبار در سال 2014 عرضه شد اما از آن زمان تا کنون تغییراتی داشته است. Bitmain Antminer S5 توان محاسباتی پایینی دارد و استفاده از آن در طولانیمدت میتواند به ضرر شما باشد. پس خیلی مهم است که زمان زیادی به استخراج مشغول شوید تا سوددهی مناسب شروع شود. با وجود این در شرایطی که هزینه برق کم باشد یک انتخاب مناسب است. همچنین قیمت پایین آن باعث میشود که برای استفاده در مقیاسهای کوچک بهصرفه باشد.
نرخ هش: 1.155Th/s – مصرف برق: 590 وات – قیمت تقریبی: 413 دلار
سایر ویژگیهای دستگاه:
- ابعاد دستگاه 137 در 155 در 289 میلیمتر است.
- شامل 1 فن خنککننده
- منبع 12 ولت
- اتصال Ethernet
- صدا: 65 دسیبل
- دمای عملیاتی: 0 تا 35 درجه سانتیگراد
- وزن: 2500 گرم
دستگاه دراگونمینت تی1 (DragonMint T1)
اگر به دنبال هزینه متوسط هستید این دستگاه در حال حاضر یکی از گزینههای مناسب محسوب میشود. DragonMint T1 در سال 2018 معرفی شد و به نظر میرسد حداکثر نرخ هش آن 16 Th/s باشد. شرکت سازنده 6 ماه گارانتی ارائه میکند و یکی از بهترین انتخابها از نظر هزینه است. مانند تمام دستگاههایی که معرفی شد، استفاده از این دستگاه برای ارزهایی است که از الگوریتم SHA-256 استفاده میکنند.
نرخ هش: 16Th/s – مصرف برق: 1480 وات – قیمت تقریبی: 1371 دلار
سایر ویژگیهای دستگاه:
- ابعاد 125 در 155 در 340 میلیمتر
- شامل سه تراشه در برد
- منبع 12 ولت
- میزان صدا: 76 دسیبل
- دمای عملیاتی: 0 تا 40 درجه سانتیگراد
- وزن: 6000 گرم
نتیجهگیری معرفی بهترین دستگاههای ماینر
در این مقاله به معرفی بهترین دستگاههای ماینر پرداختیم و تعدادی از بهترین گزینههای موجود معرفی شدند و توضیح دادیم هرکدام چه مشخصاتی دارند. از آن جا که استخراج ارزهای دیجیتال در ابتدا نیاز به هزینه زیادی دارد، چند نکته نیز برای بازدهی بهتر ارائه کردیم. توجه به این نکات تضمین میکند که سوددهی شما بهتر و تضمین شده باشد.