بهترین صرافی فیوچرز برای ایرانی ها | بروزرسانی بهمن ۱۴۰۳
آیا به دنبال یک صرافی فیوچرز مناسب برای ایرانیان هستید؟ آیا به دنبال یک پلتفرم با قابلیت ها و امکاناتی هستید که به شما اجازه می دهد تا به راحتی در بازارهای جهانی به تجارت بپردازید؟ آیا می خواهید به راحتی و با قیمت مناسب با کریپتو معامله کنید؟ در اینجا ما بهترین صرافی های فیوچرز برای کاربران ایرانی را معرفی می کنیم.
فیوچرز چیست؟
فیوچرز در صرافی های رمز ارز، به معنای قراردادهایی هستند که به شما اجازه می دهند که یک رمز ارز را با قیمتی مشخص در آینده خریداری کنید یا بفروشید. این قراردادها معمولا برای مدت زمان مشخصی به صورت قابل توجهی طولانی تر از معاملات معمولی در صرافی های رمز ارز انجام می شوند.
استفاده از فیوچرز در صرافی های رمز ارز، به شما اجازه می دهد که از نوسانات بازار بهره مند شوید و به صورت مستقیم با قیمت های آینده رمز ارز تجارت کنید. این قابلیت به شما اجازه می دهد که با کاهش ریسک های معاملات خود، به سود بیشتری دست یابید.
بهترین صرافی فیوچرز دنیا
برای استفاده از قراردادهای آتی یا معاملات فیوچرز، باید از صرافیهای ارز دیجیتال معتبر و بینالمللی استفاده کنید. استفاده از بزرگترین صرافی ارز دیجیتال جهان به نام بایننس، نیازمند احراز هویت است. با توجه به تحریم کاربران ایرانی از این صرافی، باید به دنبال صرافی دیگری برای معاملات فیوچرز باشید. در ادامه بهترین جایگزین بایننس برای فیوچرز در ایران معرفی خواهد شد.
معرفی بهترین صرافی فیوچرز برای ایرانی ها
به صورت کلی سعی کنید بهترین صرافی ارز دیجیتال را با توجه به معیار های شخصی خودتان انتخاب کنید. برای این منظور توصیه میکنیم مقالات بهترین صرافی ارز دیجیتال ایرانی و معرفی بهترین صرافی ارز دیجیتال خارجی برای ایرانی هارا بخوانید، سپس ادامه مقاله را ببینید:
صرافی کوینکس با قابلیت فیوچرز
قابلیت فیوچرز در صرافی کوینکس یکی از امکاناتی است که به کاربران این صرافی امکان معامله با اهرم یا لوریج را میدهد. با استفاده از فیوچرز، میتوانید بر اساس پیشبینیهای خود از افزایش یا کاهش قیمت ارزهای دیجیتال، سود بگیرید یا ضرر کنید.
- برای استفاده از فیوچرز در صرافی کوینکس، باید مراحل زیر را دنبال کنید:
- اگر حساب ندارید از ابتدا حساب جدید بسازید.
- وارد حساب کاربری خود شوید و به بخش فیوچرز یا perpetual در نوار بالای صفحه بروید.
- دارایی خود را از حساب اصلی به حساب فیوچرز منتقل کنید.
- جفت ارز مورد نظر خود را برای معامله انتخاب کنید.
- حالت مارجین (cross یا isolated) و اهرم (leverage) را تنظیم کنید.
- نوع سفارش (limit، market، stop-limit و غیره)، قیمت و مقدار را وارد کنید و سفارش خود را ثبت کنید.
- پوزیشن خود را در قسمت پوزیشن فعلی مشاهده و مدیریت کنید. برای بستن پوزیشن، میتوانید از گزینههای لیکوئید کردن همه، بستن پوزیشن، حد سود و حد ضرر استفاده کنید.
برای استفاده از کوینکس توصیه میکنیم حتما بخش آموزش صرافی کوینکس | آموزش معامله گری در Coinex را مطالعه کنید.
صرافی بینگ ایکس با قابلیت فیوچرز
صرافی بینگ ایکس یکی از بهترین پلتفرمهای خارجی برای فیوچرز به حساب میآید و خدمات خود را بدون محدودیت در اختیار کاربران ایرانی قرار میدهد. در صرافی بینگ ایکس دو نوع فیوچرز وجود دارد:
- فیوچرز استاندارد: که در آن پوزیشنهای معاملات را باز میکنید که همگی تاریخ سررسید مشخصی دارند. در این بخش، شما وارد قراردادهای مشتقه با تاریخ انقضای معین میشوید که نیازمند تحویل دارایی پایه هستند. در این بخش، علاوه بر ارزهای دیجیتال، شما میتوانید با سهام، فارکس، شاخصها و کالاها نیز معامله کنید.
- فیوچرز پرپچوال: که در آن پوزیشنهای معاملات را باز میکنید که تاریخ سررسید ندارند و به عبارت دیگر دائم هستند. در این بخش، شما فقط با تتر (USDT) به عنوان حاشیه (margin) معامله میکنید. در این بخش، برای اطمینان از همگرایی قیمت قرارداد دائمی با قیمت بازار در بلندمدت، از مفهوم فاندینگ ریت (funding rate) استفاده میشود.
برای ورود به بخش فیوچرز صرافی بینگ ایکس، شما باید ۶ سؤال را به درستی پاسخ دهید تا آگاهی خود را از ریسک نسبتا بالای معاملات فیوچرز نشان دهید.
حتما توصیه میشود قبل از معامله گری بخش ۰ تا ۱۰۰صرافی بینگ ایکس (BingX) برای تازه وارد ها را مطالعه کنید.
مقایسه دو صرافی کوینکس و بینگ ایکس
در نگاه اول مهمترین فاکتور ارائه خدمت به کاربران ایرانی است که صرافی بینگ ایکس و کوینکس هر دو به کاربران ایرانی خدمات می دهند. در مرجله بعد وجود قابلیت فیوچرز است که هر دو جزو خدمات ثابتشان است. اما بیاید تفاوت های کوینکس و بینگ ایکس را بر شماریم:
- از نظر رتبه بندی سایت کوین مارکت کپ، صرافی بینگ ایکس اعتبار بالاتری نسبت به صرافی کوینکس در رتبهبندی CoinMarketCap دارد.
- صرافی بینگ ایکس در حالت فیوچرز کارمزد پایینتر (۰.۰۴۵%) نسبت به صرافی کوینکس (۰.۰۶%) دارد، اما کارمزد ها بین Taker و Maker تفاوتی ندارند.
- در بینگ ایکس، کارمزد Taker و Maker در هر دو نوع فیوچرز ۰.۰۴۵% است، اما در کوینکس، کارمزد Taker و Maker در Standard Futures ۰.۰۶% و در Perpetual Futures به ترتیب ۰.۰۵% و ۰.۰۳% است.
- در بینگ ایکس، حداکثر لورج (Leverage) در هر دو نوع فیوچرز ۱۲۵x است، اما در کوینکس، حداکثر لورج در Standard Futures ۱۰x و در Perpetual Futures ۳x است.
- در بینگ ایکس تمامی زوج های فیوچرز با USDT است. اما در کوینکس زوج های قابل پشتیبانی با بیت کوین و تتر است.
چطور معاملات فیوچرز را یاد بگیرم؟
برای این منظور میتوانید از دوره های آموزشی رایگان میهن سیگنال استفاده کنید.
لیکوئید شدن چیست؟
لیکوئید شدن یا liquidation یکی از ریسکهای معاملات فیوچرز است که زمانی رخ میدهد که معاملهگر سرمایه کافی برای نگهداشتن پوزیشن خود نداشته باشد و صرافی پوزیشن را بسته و حساب را صفر کند.
چطور میتوانم ریسک لیکوئید شدن را کم کنم؟
برای کاهش ریسک لیکوئید شدن، میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید:
- از حد ضرر استفاده کنید. بهترین کار برای جلوگیری از لیکوئید شدن، استفاده از حد ضرر در معاملات است. حد ضرر یک ابزار معاملاتی در بازار فیوچرز است که به معاملهگران اجازه میدهد تا در صورتی که قیمت به سمت نامطلوب حرکت کند، پوزیشن را ببندند و ضرر خود را محدود کنند. حد ضرر را میتوانید به صورت دستی یا خودکار تنظیم کنید. باید حد ضرر را براساس تحلیل تکنیکال و سطح تحمل خطر خود قرار دهید.
- از لوریج مناسب استفاده کنید: لوریج یا اهرم یک ابزار دو لبه است که هم میتواند سود شما را چندین برابر کند و هم میتواند شما را لیکوئید کند. باید به این نکته توجه داشته باشید که هر چقدر لوریج بالاتر باشد، حساب شما سرعت بالاتری لیکوئید میشود. به عنوان قانون کلی، اگر تازهکار هستید، از لوریج پایین (حداکثر ۵) استفاده کنید و اگر تجربه دارید، همچنان لوریج بالاتر از ۲۰ را پیشنهاد نمیکنم.
- ریسک فری کنید: وقتی پوزیشن شما در سود باشد، میتوانید حد ضرر خود را به نقطه ورود یا داخل سود جابجا کنید تا در صورت بالارفتن قیمت، سود بگیرید و در صورت پایین آمدن قیمت، ضرر نکنید. این روش به شما این فرصت را میدهد که پوزیشن خود را ریسک فری (risk-free) کنید.
- پول خود را در صورت نقض الگو خارج کنید: وقتی شما با استفاده از الگوهای تحلیل تکنیکال وارد یک پوزیشن معاملات شورت (short) شده باشید، در صورت نقض الگو (breakout)، پول خود را خارج کنید. به عبارت دیگر، وقتی قیمت به سطحی برسد که الگوی شما را نقض کند، پول خود را خارج کنید. همچین در صورت نقض الگو در پوزیشن های خروج (long) هم عکس عمل کنید.
چه جفتارزهای دارای حجم بالای معاملات فیوچرز هستند؟
به طور کلی، جفتارزهایی که دارای حجم بالای معاملات فیوچرز هستند، ارزهای دیجیتال محبوب و پرطرفداری هستند که نقدینگی و تقاضای زیادی در بازار دارند. مثل بیت کوین، اتریوم ، کاردانو ، سوالانا ، پولکادات و بی ان بی با تتر. البته، این لیست ممکن است با توجه به تغییرات بازار و صرافیهای مختلف متفاوت باشد.
سخن نهایی
نظرتان را دربارهی مقاله «بهترین صرافی فیوچرز برای ایرانی ها | بروزرسانی بهمن ۱۴۰۳» با ما درمیان بگذارید.
نام صرافی | تخفیف کارمزد | IP خارج ایران | لینک ثبت نام |
---|---|---|---|
نوبیتکس |
دارد | نیاز ندارد | |
اریترون |
دارد | نیاز ندارد | |
آبان تتر |
دارد | نیاز ندارد |
سلام لطفا صرافی MEXC رو هم بررسی کنید، بنظرم بهترین صرافی جایگزین کوکوین هست
سلام بله کوینکس، بینگ ایکس و مکسی جایگزین های خوبی محسوب میشن