بهترین قیمت خرید و فروش بیت کوین در صرافی های ایرانی

بهترین قیمت خرید و فروش بیت کوین در صرافی های ایرانی

در این صفحه شما با مقایسه قیمت خرید و فروش بیت کوین از صرافی های مختلف، ارزان ترین قیمت خرید بیت کوین و گران ترین قیمت فروش بیت کوین را بیابید و بهترین موقعیت های خرید و فروش و آربیتراژ برای بیت کوین را پیدا کنید. 

موقعیت استفاده از آربیتراژ

صرافی
قیمت فروش
قیمت خرید
والکس
۴,۱۵۷,۶۹۹,۹۹۷
۴,۱۵۷,۶۹۹,۹۹۷
رمزینکس
۴,۱۵۸,۲۱۹,۹۰۰
۴,۱۴۵,۰۸۳,۶۲۶
نوبیتکس
۴,۱۱۵,۲۲۶,۳۳۷
۴,۱۱۵,۰۰۰,۰۰۰
بیت ایمن
۴,۱۴۶,۵۱۰,۹۸۴
۴,۱۴۵,۱۳۵,۴۳۱
سلام کریپتو
۴,۱۸۷,۵۹۲,۰۴۹
۴,۱۲۰,۸۳۲,۸۶۳
بیت نوین
۱,۱۶۳,۱۹۰,۶۰۰
۹۰۴,۷۰۳,۸۰۰
بیت پین
۴,۱۳۳,۷۲۹,۵۶۳
۴,۱۶۳,۰۳۲,۶۳۱
بیت ‌میت
۴,۱۱۱,۶۷۵,۴۷۱
۴,۱۹۵,۹۱۵,۱۹۱
پینگی
۴,۱۵۷,۲۹۹,۵۷۳
۴,۱۴۸,۹۸۷,۱۸۷
او ام پی فینکس
۱,۹۰۳,۸۱۷,۱۷۴
۱,۹۰۳,۸۱۷,۱۷۴
بیتستان
۴,۱۵۸,۷۶۷,۸۱۳
۴,۱۱۸,۰۲۸,۸۶۳
رمزکس
۴,۲۱۶,۴۷۲,۲۲۵
۴,۰۷۰,۲۱۳,۴۳۹
آریومکس
۴,۱۶۰,۷۳۰,۲۰۸
۴,۱۳۰,۳۲۸,۱۲۹
آشنایی کامل با ارز دیجیتال بیت کوین

آشنایی کامل با ارز دیجیتال بیت کوین

آشنایی کامل با ارز دیجیتال بیت کوین

بیت کوین با روند رو به رشد ارزش خود از زمان ایجاد شدن، همواره توجه کارشناسان و فعالان ارزهای دیجیتال را به خود جلب کرده است. آنچنان که با گذشت حدود ۱۰ سال از زمان ایجاد شدنش، قیمت آن از چند دلار به حدود ۶۵ هزار دلار رسیده است. با توجه به اهمیت این مسئله و شبهاتی در مورد آن، تصمیم گرفته شد در این مقاله، با بیت کوین و دلایل موفقیت آن از صفر تا صد آشنا شوید.

در سال ۲۰۰۸ مقاله‌ای به برخی از صاحب نظران علوم رمز نگاری جهان ارسال شد که در آن از ارز دیجیتال جدیدی به نام بیت کوین سخن گفته شده بود. در این مقاله، ساتوشی ناکاموتو، ضمن معرفی بیت کوین به عنوان یک پول الکترونیکی، نحوه کار با آن را نیز توضیح داده بود. بیت کوین به عنوان جایگزینی دیجیتالی برای پول‌های رایج است. البته گرچه قابلیت‌ها و کارکردهایی بیشتر از یک پول معمولی را دارد. مثلاً شما می‌توانید بیت کوین استخراج کنید و یا بر روی آن سرمایه‌گذاری انجام دهید.

آیا بیت کوین تحت کنترل فرد یا گروه خاصی است؟

بر عکس پول‌های معمولی که توسط بانک‌های مرکزی کشورها چاپ و منتشر می‌شوند، بیت کوین در اختیار شخص یا گروهی خاص نیست. شبکه بیت کوین قوانین مربوط به خود را داراست. هر کسی که بخواهد در این شبکه فعالیت داشته باشد، باید با این قوانین آشنایی داشته باشد و آن‌ها را بپذیرد. این قوانین که وایت پیپر (White Paper) هم نامیده می‌شوند، مجموعه‌ای از کدهای برنامه‌نویسی هستند که به صورت عمومی در بستر اینترنت قابل مشاهده هستند.

ساختار عملکردی بیت کوین

بیت کوین از موارد زیر تشکیل می‌شود. هر کدام از این قسمت‌ها کارهای خاص مربوط به خود را انجام می‌دهند.

  • ماینرها (Miners): ماینرها دستگاه‌هایی هستند که به استخراج بیت کوین مشغولند و همچنین تراکنش‌های داخل شبکه بیت کوین را تایید می‌کنند.
  • توسعه دهندگان (Developers): این افراد به صورت داوطلبانه به بهبود نرم‌افزار بیت کوین و ارتقای ویژگی‌های آن می‌پردازند.
  • گره یا نود (Node): دستگاه‌هایی هستند که مانند سرورها سابقه تراکنش‌های شبکه بیت کوین را در خود ذخیره می‌کنند.

چرا بیت کوین ساخته شد؟

  • مثل دیگر پول‌های رایج در جهان، بیت کوین نیز جهت پرداخت‌های مالی ایجاد شده است.
  • امنیت بالای بیت کوین به طوری است که فقط دارنده کلید خصوصی می‌تواند پول بیت کوین خود را خرج کند یا بکار ببرد. یعنی افراد دیگر نمی‌توانند از پول شما بدون داشتن کلید شخصیتان استفاده کنند.
  • جلوگیری از «پرداخت چندباره»، یکی دیگر از اهداف این ارز دیجیتال می‌باشد. در این شبکه نمی‌توان از یک واحد بیت کوین دوبار استفاده کرد. تصور می‌شود در دنیای دیجیتال هر چیزی را می‌توان با چند کلیک ساده، کپی کرد و دوباره ساخت ولی شبکه بیت کوین دارای پروتکل‌های خاصی است که نمی‌توان از یک بیت کوین در دوجا استفاده کرد و دو خرید با یک پول انجام داد.

با استفاده از پول‌های متداول، گروه‌های خلافکار می‌توانند با چاپ پول‌های جعلی، به نحوی «پرداخت چندباره» را ایجاد کنند. گرچه کاملاً شبیه آن چیزی نیست که در مورد ویژگی بیت کوین گفته شد.

چه کسی بیت کوین را ساخت؟

خالق بیت کوین کیست؟

ساتوشی ناکاموتو، فرد یا گروه ناشناسی است که بیت کوین را ایجاد کرده است. این فرد یا گروه خاص، از سال ۲۰۰۹ که شبکه بیت کوین آغاز به کار کرد، تا اواخر سال ۲۰۱۰، وقتی که صحت عملکرد شبکه تایید شد، حضور داشت و بعد از آن ناپدید شد.

احتمالا بخاطر دلایل امنیتی، فرد یا گروه سازنده بیت کوین هویت خود را مخفی نگه داشته است. چرا که در ابتدا بیت کوین برای خیلی از حکومت‌ها و بانک‌های بزرگ جهانی مشکل‌ساز بود و در بعضی موارد همچنان هست. به همین دلیل اگر هویت سازنده این شبکه معلوم باشد، دستگیری و دادگاهی شدن کمترین مشکلاتی است که بوجود می‌آید. اگر چه افراد زیادی ادعا می‌کنند که سازنده بیت کوین هستند ولی به دلیل کافی نبودن مدارکشان، حرفشان اثبات نمی‌شود.

برخی معتقدند سازنده بیت کوین یک سازمان مخفی دولتی می‌تواند باشد. نظریه‌های زیادی مبنی بر ارتباط ساتوشی ناکاموتو و نظام مالی آمریکا وجود دارد. یکی از دلایل این نظریات، وجود کدهای رمزنگاری مشابه بیت کوین در شیوه‌های رمزنگاری سازمان‌های جاسوسی و امنیتی آمریکا است.

چرا بیت کوین اینقدر ارزشمند است؟

به طور معمول، حکومت‌های جهان، در قبال پولی که به چاپ می‌رسانند، پشتوانه‌ای به وسیله فلزات گران‌بها مثل طلا برای آن ایجاد می‌کنند. این عمل، ارزش آن پول را بالا می‌برد. ولی سیستم بیت کوین کاملاً متفاوت است. جدای از هزینه‌ای که صرف برق و نگهداری و ساخت تجهیزاتی می‌شود که یک واحد بیت کوین استخراج شود، پشتوانه ظاهری دیگری ندارد. ولی از طرف دیگر، عرضه و تقاضا دو دلیل اصلی ارزش‌گذاری بیت کوین هستند. به عبارت دیگر، اعتماد مردم است که به بیت کوین ارزش داده است. هر چه تقاضای بیت کوین در جهان بیشتر باشد، قیمت بیت کوین افزایش خواهد یافت و هر چه عرضه بیشتر شود، عکس این عمل اتفاق خواهد افتاد.

خصوصیات بیت کوین

مزیت بزرگ بیت کوین این است که توسط هیچ سازمان یا ارگان خاصی کنترل نمی‌شود؛ این یعنی کنترل آن کاملا دست مردم است.

مزیت بزرگ بیت کوین این است که توسط هیچ سازمان یا ارگان خاصی کنترل نمی‌شود؛ این یعنی کنترل آن کاملا دست مردم است.

  • غیرمتمرکز بودن

این ارز دیجیتال توسط هیچ سازمان یا ارگان خاصی کنترل نمی‌شود. یعنی کنترل آن به دست مردم است. به عبارت دیگر، این بانک‌ها نیستند که بیت کوین استخراج کنند یا ایجاد کنند، بلکه قدرت به دست مردم افتاده است. به این طریق قدرت بین شبکه توزیع شده است. اگر تا بحال برای نقل و انتقال‌های مالی به بانک‌ها به عنوان طرف سوم قرارداد تکیه می‌شد، در شبکه بیت کوین، همه افراد حاضر در شبکه طرف سوم به حساب می‌آیند و ناظر بر تراکنش‌ها می‌باشند. یعنی برای ثبت شدن یک تراکنش در شبکه بیت کوین، باید بیشتر از نصف اعضای موجود در شبکه، آن تراکنش را تایید کنند. قوانین این سیستم به صورت شفاف در کدهای برنامه‌نویسی نوشته شده است. به این صورت امنیت تراکنش‌ها نیز بالا می‌رود.

  • محدودیت در تعداد بیت کوین‌ها

بانک‌ها می‌توانند هر چقدر که بخواهند، با یا بدون پشتوانه، پول چاپ کنند و بدین طریق تورم را نیز تحت تاثیر قرار دهند. در شبکه بیت کوین، تنها به تعداد ۲۱ میلیون واحد بیت کوین می‌توان استخراج کرد که توسط سازنده آن تعیین شده است.

با گذشت زمان، استخراج بیت کوین به تدریج سخت‌تر می‌شود. در حقیقت استخراج بیت کوین در دوره‌های زمانی مشخص، کاهش می‌یابد. در واقع یکی از دلایل اصلی ارزشمند شدن بیت کوین با گذشت زمان، محدود بودن تعداد کل بیت کوین‌های قابل استخراج است.

طبق نظر کارشناسان، تا سال ۲۱۴۰ همه ۲۱ میلیون بیت کوین استخراج خواهد شد.

  • عدم نیاز به احراز هویت

در بانک‌ها و کلیه شبکه‌های پرداختی رایج، افراد باید فرآیند تکمیل مشخصات فردی و شناسایی خود را به صورت کامل طی کنند تا بتوانند از خدمات مالی آن‌ها بهره‌مند شوند. اما در شبکه بیت کوین، هیچ نیازی به اطلاعات شخصی جهت ایجاد حساب وجود ندارد. اگرچه عدم تایید هویت به معنی غیر قابل رهگیری بودن نیست. شبکه بیت کوین یک شبکه زنجیره بلوکی است. در هر بلوک این زنجیره، اطلاعات مبدا، مقصد و مبلغ تراکنش ذخیره می‌شود. همچنین تمام بلوک‌ها مثل حلقه‌های یک زنجیر به هم متصل هستند و اطلاعات هر بلوک، به بلوک قبل از خود ارتباط دارد. از این رو، می‌توان تمام تراکنش‌ها را از صفر تا صد پیگیری کرد.

با این وجود، صرافی‌های پول‌های الکترونیکی جهت خرید و فروش بیت کوین، احراز هویت را انجام می‌دهند. این اقدام در مقابله با اعمال مجرمانه مثل پولشویی و قاچاق انجام می‌گیرد.

  • تراکنش‌ها قابل اصلاح نیستند

با ثبت و تایید یک تراکنش در شبکه بیت کوین، اطلاعات آن به تمامی اعضای حاضر در شبکه ارسال می‌شود تا به تایید گره‌ها برسد. در صورت تایید، دیگر این تراکنش‌ها برگشت‌پذیر نخواهند بود. پس باید در انجام هر تراکنش، نهایت دقت را به خرج داد!

  • ره صد ساله به یک شب نتوان رفت

از آنجا که تمامی تراکنش‌ها به تایید اعضای حاضر در شبکه می‌رسد، امکان تقلب و دست بردن به اطلاعات به صفر می‌رسد. البته همچنان اگر کسی بخواهد تغییری در اطلاعات ایجاد کند، باید حداقل نصف گره‌های شبکه را دستکاری کند. با توجه به تعداد بالای گره‌های موجود در شبکه و هزینه‌های بالای تجهیزات و برق مصرفی، بودجه هنگفتی لازم است تا این اتفاق ممکن شود.

آیا عمر بیت کوین با اتمام استخراج آن، پایان می‌یابد؟

با علم به اینکه بیشتر از ۲۱ میلیون بیت کوین نمی‌شود استخراج کرد، این سوال پیش می‌آید که آیا عمر بیت کوین هم استخراج ۲۱ میلیون بیت کوین به پایان می‌رسد؟ برای پاسخ به این سوال باید منابع درآمدی بخش‌های مختلف بیت کوین را بررسی کنیم.

پیش‌تر گفته شد که هر دستگاه ماینر دو وظیفه انجام می‌دهد که باعث درآمدزایی آن می‌شود. راه اول، استخارج بیت کوین و دریافت پاداش و راه دوم تایید تراکنش‌های شبکه بیت کوین است. وقتی یک دستگاه ماینر، مقداری بیت کوین استخراج می‌کند، به آن پاداش تعلق می‌گیرد. اما این پاداش با گذشت زمان، رفته رفته کم می‌شود. پیش بینی شده است که بعد از چند دوره هاوینگ دیگر، این مقدار پاداش بسیار ناچیز خواهد شد. یعنی قبل از سال ۲۱۴۰، درآمد حاصل از کارمزد تراکنش‌ها بسیار بیشتر از استخراج آن می‌شود. پس در نتیجه ماینرها به وظیفه دوم خود ادامه داده و از این طریق از کارمزد تراکنش‌ها درآمد کسب می‌کنند. با گذشت زمان و افزایش تقاضا، کارمزد تراکنش‌ها هم افزایش می‌یابد که حتی بر پاداش استخراج بیت کوین هم پیشی می‌گیرد. پس بیت کوین از بین نخواهد رفت و ارزشش بیشتر هم خواهد شد!

نحوه عملکرد بیت کوین چگونه است؟

تصویر بیت کوین - طرز کار- میهن سیگنال

نمایش ادامه

سرویس های دیگر میهن سیگنال

از کجا شروع کنم؟
در ابتدای راه از کجا شروع کنم؟
دوره کار با صرافی ها
دوره رایگان کار با صرافی های خارجی
قیمت ارزهای دیجیتال
قیمت لحظه ای ارزهای دیجیتال
قیمت بیت کوین
قیمت لحظه ای بیت کوین BTC
قیمت اتریوم
قیمت لحظه ای اتریوم ETH
سرویس مقایسه قیمت ها
مقایسه قیمت صرافی های ایرانی
کیف پول ارزدیجیتال
کیف پول های ارز دیجیتال
بازی های ارزدیجیتال
کسب درآمد از بازی های ارز دیجیتال
اپلیکیشن های کاربردی
اپلیکیشن های کاربردی ارزدیجیتال
بهترین ها
معرفی بهترین های ارز های دیجیتال
کسب درآمد از ارزهای دیجیتال
بهترین روش های کسب درآمد از رمزارز
کلاهبرداری های ارزدیجیتال
پروژه های کلاهبرداری ارزدیجیتال
ویدئو های آموزشی
ویدئو های آموزشی ارز های دیجیتال
پادکست ارزهای دیجیتال
پادکست های آموزشی و تحلیلی