گزارش سالانه صرافی آبان تتر

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲
گزارش سالانه صرافی آبان تتر

صرافی رمزارز «آبان تتر» گزارش سالانه ۲۰۲۲ خود را در مراسمی رونمایی کرد. مدیران آبان تتر در این مراسم اعلام کردند این صرافی به ۸۰۰ هزار کاربر دست یافته و از نظر حجم معاملات در میان ۴ صرافی مطرح رمزارزی کشور قرار دارد. آبان تتر به دنبال ارایه کیف پول اختصاصی خود در آینده نزدیک است.

فرهاد فلاح، قائم مقام آبان تتر در مراسم رونمایی از گزارش سال این شرکت گفت که این صرافی از سال ۲۰۱۸ کارش را آغاز کرد. او ادامه داد: «آن موقع هزینه ورود به حوزه رمزارز برای ایرانی‌ها خیلی بالا بود و ۲۵ درصد فی معامله برای‌شان داشت.»

به گفته فلاح سال ۲۰۲۲، سال زمستان سرد در دنیای کریپتو بود. با این حال به ادعای فلاح آبان تتر توانسته در همان سال رشد کند و اکنون در میان ۴ صرافی برتر کشور است. قائم مقام آبان تتر همچنین بیان کرد شفافیتی از حجم بازار در حوزه رمزارز در کشور وجود ندارد.

جبران ضرر کاربران در سقوط «گالا»

قائم مقام آبان تتر در ارایه خود از صندوق بیمه این صرافی برای کاربرانش صحبت به میان آورد و بیان کرد که منابع این صندوق از سود حاصله مازاد صرافی تامین می‌شود. او در همین خصوص گفت: «در سال گذشته وقتی که رمزارز «گالا» سقوط کرد، معادل ۳۵۰ هزار دلار دارایی گالای کاربران‌مان را از همین صندوق به آنها پرداخت کردیم. در صورتی که کمتر صرافی‌ای مسئولیت جبران ضرر کاربرانش را برعهده گرفت.» به گفته او آبان تتر تضمین کننده امنیت کاربرانش است. این صرافی بیش از ۳۰۰ رمزارز را پشتیبانی می‌کند. فرهاد فلاح همچنین در ارایه خود گفت که رمزارهای تتر و شیبا بیشترین حجم معامله را در این صرافی به خود اختصاص داده‌اند.

گزارش سالانه صرافی آبان تتر

آبان تتر به زودی کیف پول رمزارز اختصاصی خود را عرضه می‌کند

امید مولایی، مدیر بلاکچین آبان تتر در این مراسم گفت از شبکه zaddress برای امن نگه داشتن تتر استفاده می‌کنند. او گفت با استفاده از شبکه لایتنینگ هزینه انتقال بیت‌کوین در این صرافی ۱ دلار بوده است؛ در حالی که شبکه عادی بیت‌کوین فی ۱۰۰ دلاری داشته است.

مدیر بلاکچین آبان تتر ادامه داد آنها در سال ۲۰۲۳ قصد دارند کیف پول اختصاصی “آبان ولت” را همچون تراست والت در اختیار کاربران قرار دهند.

حقوق پرداختی آبان تتر جز بالاترین‌ها

پریسا حسین‌زاده، مدیر منابع انسانی آبان تتر گفت که تیم کنونی این شرکت متشکل از ۱۲۰ نفر است. به گفته حسین‌زاده میانگین حقوق پرداختی آبان تتر به کارمندانش جز بالاترین‌ها در شرکت‌های سطح تهران است. او تصریح کرد: میانگین سنی همکاران‌مان ۲۸ سال است. بزرگترین همکارمان نیز ۳۷ ساله است. به گفته مدیر منابع انسانی آبان تتر، این صرافی در شهرهای مختلف دنیا از جمله لندن تا ساوه کارمند دارد.

۴۰۰ میلیارد تومان حجم معاملات روزانه

امید مولایی، قائم مقام آبان تتر در بخش پایانی این مراسم بیان کرد: حجم معاملات صرافی‌ها در ایران معمولا بزرگنمایی می‌شود و عدد دقیقی هم اعلام نمی‌شود؛ بنابراین ما هم نمی‌توانیم اعلام کنیم. او در پاسخ به خبرنگار استارتاپ۳۶۰ گفت: «حدودا روزانه میانگین ۴۰۰ – ۵۰۰ میلیارد تومان حجم معاملات آبان‌تتر است، اما نمی‌توانم دقیق‌تر بگویم. اما از نظر حجم معاملات در میان ۴ صرافی بزرگ کشور هستیم.» مولایی تصریح کرد: «پلتفرمی را در شرکت پیاده‌سازی کردیم تا کاربر ایرانی بتواند با رمزارز سهام شرکت‌های خارجی (غیرآمریکایی) را در آبان‌تتر خرید و فروش کند، اما سازمان بورس اجازه این کار را نداد.»

او بیان کرد آبان تتر هم‌اکنون حدود ۸۰۰ هزار کاربر دارد و ماهانه ۳۰۰ هزار نفر فعال هستند.

برای دانلود فایل کامل گزارش سالیانه آبان تتر به اینجا سر بزنید.

نظرتان را درباره‌ی مقاله «گزارش سالانه صرافی آبان تتر» با ما درمیان بگذارید.

نام صرافی تخفیف کارمزد IP خارج ایران لینک ثبت نام

nobitex

نوبیتکس

دارد نیاز ندارد

ثبت نام با تخفیف کارمزد

اریترون

اریترون

دارد نیاز ندارد

ثبت نام با تخفیف کارمزد

آبان تتر

آبان تتر

دارد نیاز ندارد

ثبت نام با تخفیف کارمزد

2 نفر این مطلب را پسندیدند.
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
رای شما ثبت شد!
اگر بازخوردی درباره این مطلب دارید یا پرسشی دارید که بدون پاسخ مانده است، آن را از طریق بخش نظرات مطرح کنید.
ثبت نظر
تیم تولید محتوا میهن سیگنال
میکوشیم با تولید بهترین محتوای آموزشی در زمینه ارزهای دیجیتال، سطح محتوای وب فارسی را ارتقا دهیم و این راه ادامه دارد...
شیبا اینو رایگان

بعد از تکمیل احراز هویت در جشنواره آبان تتر، شیبا اینوی رایگان هدیه بگیر!

دریافت هدیه

یک نظر

  • چرا صدا سیما مسابقه برنده باش رو با مجری گری گلزار پخش میکرد ایراد نگرفتید ؟ اون هم دقیقا مانند همین بود هرکی پول بیشتری میداد شانس بیشتری برای ورود داشت ضمنا یعنی تو کل کشورهای دنیا حدود ۲۱۶ کشور هست یعنی همه و همه اشتباه میکنند فقط ایران و طالبان درست کار میکنند ؟یعنی سوییس و ژاپن و دانمارک و آمریکا و …که رتبه بالای رفاه و امنبت و …رو داذند همشون اشتباه میکنند فقط ما خوبیم ؟
    مثلا تو ایران به قرعه کشی محصولات مانند رب و برنج و چای و …واقعا میشه اعتماد کرد ؟ یا قرعه کشی خودرو واقعا درسته ؟ همین لوتوچی یکی از دانشجوهام شرکت کرده و ۵۰۰ دلار برنده شد

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *