بهترین بازارهای خرید و فروش NFT | لیست بهترین سایت های ان اف تی ۲۰۲۴

۲۲ بهمن ۱۴۰۱
بهترین بازارهای خرید و فروش NFT | لیست بهترین سایت های 2022

چه در بازار ارزهای دیجیتال فعال باشید و چه به‌دور از هیاهوی این بازار مشغول فعالیت باشید، ممکن است نام ان اف تی (NFT) را شنیده باشید. این شکل جدید دارایی در سال‌های اخیر رشد زیادی داشته و مبالغ بسیار هنگفتی از طریق خریدوفروش آن‌ها جابه‌جا می‌شود. در این مقاله تعدادی از بهترین سایت های خرید و فروش ان اف تی (NFT) معرفی می‌شوند. در ابتدا نگاهی به مفهوم توکن NFT داریم و سپس این سایت‌ها را بررسی می‌کنیم.

 ان اف تی NFT چیست؟

فناوری بلاک چین امکانات و ویژگی‌های منحصربه‌فردی همراه خود دارد و ارزهای دیجیتال تنها موردی نیستند که در بستر این فناوری به وجود آمده‌اند. یکی از نوآوری‌های محبوب و گاهی پرسود در این حوزه، ان اف تی (NFT) است. ان اف تی (NFT) یک دارایی است که مانند هیچ دارایی دیگری نیست! اگر متوجه منظور ما نمی‌شوید اصلاً نگران نباشید زیرا به طور دقیق درباره آن توضیح می‌دهیم.

تصور کنید که مالک یک شیء قدیمی هستید که پدربزرگتان به شما داده است. این دارایی می‌تواند یک فندک، لباس یا هر چیز دیگری باشد. این شکل دارایی، منحصربه‌فرد است و هیچ شخص دیگری آن را ندارد. حتی اگر یک لباس مشابه آن وجود داشته باشد بازهم این دو کالا یکی نیستند. توکن غیرقابل تعویض یا توکن غیرمثلی نامی است که به این شکل جدید دارایی گفته می‌شود.

ان اف تی (NFT) یا non-fungible token می‌تواند یک تصویر، یک آیتم در بازی، یک پوستر یا تمبر دیجیتال یا هر نوع دارایی دیگری باشد. تنها تفاوتی که با دارایی‌های دیگر دارد خاص بودن آن است. توکن‌های غیرمثلی غیرقابل تکثیر هستند و نمی‌توانید مانند ارزهای دیجیتال تنها بخشی از آن‌ها را خرید کنید. اخیراً هنرمندان معروف، تصویر آلبوم‌های خود را به‌صورت NFT منتشر می‌کنند که آن‌ها را از خطر تکثیر یا دزدیده شدن در امان نگه می‌دارد.

معرفی بهترین سایت های خرید و فروش ان اف تی (NFT)

سایت های خرید و فروش ان اف تی (NFT) در حال حاضر زیاد هستند و افراد زیادی با خریدوفروش آن‌ها سودهای خوبی کسب می‌کنند. NFTها می‌توانند کلکسیون یا تنها یک توکن باشند که هرکدام علاقه‌مندان خاص خود را دارند.

در ادامه تعدادی از بهترین سایت های موجود بررسی شده تا راهنمای شما باشد. دقت داشته باشید که برخی از این سایت‌ها برای خریدوفروش نوع خاصی از NFTها مناسب هستند. هرکجا که این‌طور باشد درباره آن توضیح داده‌ایم. برای مثال لاروالبس (larvalabs) در زمینه NFTهای کاراکتری شناخته شده است.

همچنین باید بدانید برخی توکن‌های خاص مانند توکن‌های هواداری باشگاه‌های ورزشی یا مانند آن کمتر در این سایت‌ها خریدوفروش می‌شود. معمولاً هنرمندان مبتدی یا حرفه‌ای از این سایت‌ها استفاده می‌کنند. مبتدی‌ها برای عرضه محصولات خود و شناخته شدن چاره‌ای جز استفاده از سایت‌های معروف و شناخته شده ندارند. برای هنرمندان حرفه‌ای نیز همین‌طور است و ترجیح می‌دهند سایتی در اختیار داشته باشند که هم معتبر باشد و هم افراد زیادی به آن دسترسی داشته باشند.

بهترین سایت های خرید وفروش ان اف تی

سایت اوپن سی (opensea.io)

یکی از وب‌سایت‌های معروف در این زمینه، opensea.io است که در سال ۲۰۱۷ در نیویورک راه‌اندازی شد. NFTهای معروفی از طریق این سایت قابل خریدوفروش هستند. این سایت از شبکه اتریوم و استاندارد ERC-721 آن (استاندارد NFTها) و شبکه پالیگان (Polygon) برای ساخت و نگهداری NFTها استفاده می‌کند. ساختن ان اف تی (NFT) در آن رایگان است و تنها، مسئله فروش آن‌ها برای سازندگان مطرح است. در حال حاضر درآمد این سایت بیش از ۲۰ میلیون دلار است و نرم‌افزار آن در دو نسخه اندروید و iOS به وجود آمده است.

نگاهی به محیط کاربری صرافی اوپن سی

نگاهی به محیط کاربری صرافی اوپن سی

این سایت برای افراد زیر مناسب است:

  1. کسانی که تنوع ان اف تی (NFT) بالا می‌خواهند.
  2. افراد تازه‌کاری که به دنبال آشنایی با کلکسیون دیجیتال هستند.
  3. تریدرهایی که به دنبال خریدوفروش انواع ان اف تی (NFT) هستند.

مزایا

  • کمیسیون مناسب
  • تنوع زیادی از کلکسیون‌های ان اف تی(NFT)
  • امنیت بالا

معایب

  • امکان پرداخت فقط از طریق ارز دیجیتال
  • ضرورت داشتن یک کیف پول در سایت

در کل می‌توان اوپن سی (opensea) را در میان بهترین سایت های خرید و فروش ان اف تی (NFT) قرار داد به همین دلیل اولین گزینه‌ای بود که آن را بررسی کردیم.


سایت لاروالبس (larvalabs.com)

لاروالبس (larvalabs) در واقع یک شرکت نرم‌افزاری است که کار خود را در زمینه توسعه بازی، برنامه و اپلیکیشن شروع کرد. بعد از مدتی رویکرد تولید ان اف تی (NFT) و بازی‌های بلاک‌چینی در لاروالبس (larvalabs) در دستور کار قرار گرفت. هم اکنون تعدادی از معروف‌ترین بازی‌های بلاک چینی به لطف آن‌ها به وجود آمده و در زمینه تولید NFTهای کاراکتری، بسیار شناخته شده هستند.

روش کار لاروالبس (larvalabs) بسیار علمی است و با دانشگاه‌های معروفی مانند MIT همکاری دارند. همچنین شرکت‌های گوگل (google) و مایکروسافت (Microsoft) نیز از شرکای آن‌ها هستند. علاوه بر این، لاروالبس (larvalabs) در زمینه NFTهای هنری نیز پیشرفت داشته و تعدادی از آثار معروف را برای حفظ ارزش آنها به‌صورت یک ان اف تی (NFT) درآورده است.

لاروالبز

به‌طورکلی این سایت برای افرادی مناسب است که به دنبال ان اف تی (NFT) بازی‌های ویدئویی یا مرتبط با آن هستند. در سال‌های اخیر افراد زیادی به‌ویژه نوجوانان و جوانانی که علاقه‌مند به این نوع توکن هستند از این سایت استفاده می‌کنند. با وجود این، به نظر می‌رسد تنوع ان اف تی (NFT) در این سایت کمتر از گزینه‌های دیگر باشد که در این مقاله معرفی شده‌اند.


سایت فاندیشن (foundation.app)

یکی دیگر از گزینه‌ها در لیست بهترین سایت های خرید و فروش ان اف تی (NFT)، سایت foundation.app است که در زمینه خریدوفروش NFTهای هنری و مزایده‌ها پیشرفت زیادی داشته است. تولید ان اف تی (NFT) در بستر شبکه اتریوم انجام می شود که امنیت و مقیاس پذیری بالایی دارد. این سایت برای هنرمندان گزینه مناسبی محسوب می‌شود زیرا تمرکز زیادی در بحث‌های هنری دارد. برای شرکت در مزایده‌ها باید از کیف پول‌های وب ۳ مانند متامسک استفاده کرد.

این سایت در سال ۲۰۲۱ به وجود آمده اما تا کنون بیش از ۴۳ هزار اتریوم نصیب توسعه دهندگان آن شده است. سازندان ان اف تی (NFT) بعد از اینکه دارایی خود را ایجاد کردند، آن را با استفاده از این سایت در حراجی قرار می‌دهند. از سوی دیگر، خریداران می‌توانند با استفاده از ارزهای دیجیتال مبلغ موردنظر را پرداخت کنند و ان اف تی (NFT) خود را تهیه کنند.

فاندیشن

مزایا

  • آموزش‌های به‌روز در سایت
  • خدمات مشتری مناسب
  • رابط کاربری مناسب

سایت رریبل (rarible.com)

یکی دیگر از سایت های خرید و فروش ان اف تی (NFT) سایت rarible.com است که از بهترین گزینه‌ها در حال حاضر محسوب می‌شود. رریبل (rarible) از شبکه اتریوم پشتیبانی می‌کند اما برای پرداخت می‌توانید از ارزهای فلو (Flow) و تزوس (Tezos) نیز استفاده کنید. این سایت در حال حاضر متمرکز است که در دنیای امروز یکی از معایب آن است اما طبق ادعای مطرح شده، سازندگان قصد دارند به‌مرور آن را غیرمتمرکز کنند. این کار، هم امنیت و هم مقیاس استفاده از سایت را افزایش می‌دهد.

rarible.com

این سایت مزیت‌های زیادی دارد که باعث شده یکی از بهترین گزینه‌های موجود باشد همچنین دانستن معایب آن خالی از لطف نیست.

مزایا

  • هر دو امکان خریدوفروش و همچنین ساخت ان اف تی (NFT) در یک سایت یکپارچه
  •  تغییر قیمت کلکسیون‌هایی که قبلاً ایجاد شده بدون هیچ هزینه‌ای
  • ادغام با سایت اوپن سی (Opensea) به منظور دسترسی به NFTها
  • امکان درآمدزایی به روش تضمین شده برای هنرمندان
  • تنوع در روش‌های پرداخت
  • امکان استفاده از کیف پول سایت های دیگر
  • امنیت بالا
  • پاداش به خریداران و فروشندگان از طریق توکن بومی خود
  • امکان دسترسی از طریق سایت های دیگر مانند اینستاگرام، توییترو…

معایب

  • اتصال کیف پول خود به آن برای دسترسی به امکانات
  • دریافت ۲.۵ درصد کمیسیون از دو طرف معامله (خریدار و فروشنده)
  • غیرممکن بودن واریز و برداشت بدون کیف پولی که اتریوم داشته باشد.
  • زحمت زیاد ساخت کیف پول

این سایت برای ایرانی‌ها بسیار مناسب است و توصیه می‌کنیم اگر علاقه‌مند به این حوزه هستید حتماً از رریبل (rarible) استفاده کنید.


سایت سوپرریر (superrare.com)

در انتهای لیست بهترین سایت های خرید و فروش ان اف تی (NFT)، به superrare.com می‌رسیم. این سایت یکی از مکان‌های مناسب برای خریدوفروش ان اف تی (NFT) در زمینه هنر است که تمرکز زیادی در حوزه هنر و فرهنگ دارد. خریدوفروش در این سایت به‌صورت کامل با اتر انجام می‌شود که توکن بومی شبکه اتریوم است.

این سایت در حال حاضر در مراحل اولیه توسعه خود قرار دارد و تعداد هنرمندان آن زیاد نیست. کارمزد معامله در آن ۳ درصد است که توسط خریدار پرداخت می‌شود. برای فروش ۱۵ درصد کارمزد دریافت می‌شود که به این معنی است که سازنده ۸۵ درصد سهم دارد. برای فروش در بازار ثانویه، حق سازنده ۱۰ درصد است که ممکن است در آینده تغییر کند.

superrare

مزایا

  • حق امتیاز بالا برای هنرمندان
  • انحصاری بودن سایت
  • رابط کاربری بسیار مناسب
  • ارائه امکاناتی نظیر قیمت، تنوع در توکن‌ها و … در هنگام خرید

معایب

  • حق کمیسیون بالا در مقایسه با سایر سایت‌ها
  • امکان پرداخت تنها از طریق اتریوم
  • کارمزد بالای پرداخت و تراکنش با اتریوم

نتیجه‌گیری

سایت های خرید و فروش ان اف تی (NFT) در حال حاضر زیاد هستند و تعداد آن‌ها درحال‌ رشد است. در این شرایط، لازم است تعدادی از بهترین گزینه‌های موجود را جهت آشنایی بیشتر معرفی کنیم. در این مقاله ۵ مورد از این سایت ها معرفی شدند که برای خرید و فروش NFTها می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

نظرتان را درباره‌ی مقاله «بهترین بازارهای خرید و فروش NFT | لیست بهترین سایت های ان اف تی ۲۰۲۴» با ما درمیان بگذارید.

13 نفر این مطلب را پسندیدند.
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
رای شما ثبت شد!
اگر بازخوردی درباره این مطلب دارید یا پرسشی دارید که بدون پاسخ مانده است، آن را از طریق بخش نظرات مطرح کنید.
ثبت نظر
مهدی عباس زاده
12 سال از فعالیتم در حوزه طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ میگذره و اخیرا به دنیای شگفت انگیز ارزهای دیجیتال علاقه مند شدم.

‫8 نظر

  • سلام عزیزم یه ان اف تی خریدم از سایت اوپن سی چطور بفهمم فیکه برای فروشم گذاشتم کسی نمیخرع میشه راهنمایی کنید؟

    • سلام وقت بخیر
      کالکشن رو کی ایجاد کرده؟ موقع خرید باید ببیند مشخصات سازنده کالکشن کیه و چه حجمی خرید و فروش میشه

  • سلام چند ماه پیش در متامسک سرمایه ای وارد کردم که با nft و اتصال به توییتر به من سود می دادند الان میخوام پولم را از متامسک بردارم میگن باید برای فروش در رریبل اقدام کنم اما نمیدونم در اون سایت چیکار کنم و کجا باید برم لطفا راهنمایی بفرمآیید

  • سلام وقت شما به خیر
    من نقاش و تصویرگر هستم و پسرم تعدادی از آثار من را بصورت NFT در سایت اوپن سی قرار داده است.
    مشکل من دیده شدن آثارم و معرفی آنها به خریداران اینوع NFT در اوپن سی هست.
    آیا شما می‌توانید مرا راهنمایی کنید؟
    لینک صفحه اینستاگرام من
    https://www.instagram.com/m_f_esnaashary/

  • حدود یکساله از این صرافی استفاده میکنم_در منوی زبان ها، “زبان فارسی” را هم اضافه کرده _ بدون نیاز به احراز هویت فقط در حد فعال سازی دو مرحله ای گوگل انتیکیتور، میشه کار کرد__ اما نکته ی مهم که شاید خیلی دوستانی که کار می کنند ، اطلاع نداشته باشند__ در این صرافی سیستم هوشمندی نصب شده، که کاربرانی که حراز هویت نکردند، اگر بالای ۱۰۰ دلار توی کیف پولشون باشه، به احتمال زیاد دارایی شون مسدود بشه__ پیشنهادم اینه که کاربرای ایرانی فقط تا سقف ۹۹ دلار هر دفعه واریز و برداشت داشته باشید »موفق باشید » یا علی

  • سایت اوپن سی ظاهراً کاربران ایرانی رو مسدود می‌کنه ، من ۵ تا اکانت ساختم و بعد ۲۴ ساعت همه مسدود شدند!!!! شما راه کاری دارید؟ ممکنه حساب ها برگردند یا همیشه مسدود میمونن؟

    • بله متاسفانه کاربران ایارنی تحریمن
      باید سعی کنید هویتتون لو نره توی اوپن سی

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *