بیل گیتس کیست؟
حتما تاکنون اسم بیل گیتس موسس شرکت مایکروسافت را به عنوان ثروتمندترین فرد جهان شنیده اید. او یک شخصیت نوستالوژیک برای همه دهه شصتی ها و هفتادی هاست. از کتاب های “راز موفقیت بیل گیتس” در ورودی مترو تا جملات قصارش در شبکه های اجتماعی همه و همه هر روز گوشه هایی از شخصیت تحسین برانگیز و موفقش را هویدا میکند. به این بهانه سعی داریم با این چهره شناخته شده دنیای تکنولوژی بیشتر آشنا شویم و دلایل اهمیت بلاک چین از نگاه او را بررسی کنیم.
زندگی نامه
ویلیام هنری «بیل» گیتس سوم، کارآفرین، بازرگان، سرمایهدار، نیکوکار و مدیر ارشد اجرایی آمریکایی، که در سال ۱۹۷۵ با مشارکت پل آلن شرکت مایکروسافت را تأسیس نمود.
وی تا مارس ۲۰۱۷ با دارایی خالص ۸۶ میلیارد دلار، بهعنوان ثروتمندترین فرد جهان شناخته میشد.
بیل گیتس در ۲۸ اکتبر سال ۱۹۵۵ زاده شد و در کنار دو خواهرش در سیاتل، واشینگتن رشد کرد. گیتس در خانوادهای به دنیا آمد که از تاریخی غنی در تجارت و سیاست و خدمات اجتماعی سرشار بود.
در سال ۱۹۷۳ گیتس وارد دانشگاه هاروارد شد و با استیو بالمر آشنا شد. در هاروارد گیتس نسخهای از زبان برنامهنویسی بیسیک را برای اولین میکروکامپیوتر نوشت. در سال دوم، دانشگاه را رها کرد تا تمام انرژی خود را صرف مایکروسافت کند. شرکتی که او در سال ۱۹۷۵ با دوست دوران کودکی خود پل آلن آغاز کردهبود بر این باور استوار بود که کامپیوتر به وسیلهای ارزشمند بر روی هر میزی و در هر خانهای تبدیل خواهد شد. آنها شروع به ساخت نرمافزار برای کامپیوترهای خانگی کردند.
بیل گیتس و بلاک چین
از نظر بیل گیتس ارزهای دیجیتال حول ویژگیهای حفظ حریم خصوصی متمرکز شده اند. نکته اصلی نظر بیل گیتس در مورد بیت کوین این است که خصوصیات حریم خصوصی اجازه میدهد تا پول شویی، بودجه تروریسم و تجارت مواد مخدر را پنهان کنند و این یک مشکل عمده است.
مایکروسافت در پایان سال ۲۰۱۹ یک سرویس مدیریت رمزنگاری را اعلام کرد که میتواند ابزاری جدید برای کاربران سرویس Azure خود باشد. خود گیتس نیز اخیراً از سرویس امنیتی با قابلیت بلاک چین برای شرکتهای fintech که در آفریقا و آسیا با نام Crest فعالیت میکنند، حمایت کرده است و در اوایل ماه جاری چک ۱.۴ میلیارد دلاری را برای برای کمک به شرکتهای فن آوری مالی در این مناطق ارائه میدهد تا خدمات مالی را به جمعی های بدون بانک تحویل دهند.
بیل گیتس میگوید:
سرمایه گذاری در ارز دیجیتال به عنوان یک کلاس دارایی، در واقع چیزی را تولید نمیکند. پس نباید از آن انتظار پیشرفت داشته باشید.اعتراف میکنم اگر این کار ساده بود، به روش کوتاه مدت روی بیت کوین سرمایه گذاری میکردم. بیت کوین و فن آوری بلاکچین برای انتقال مقادیر زیاد پول و ناشناس ماندن کار را راحت کرده است.
من طرفدار یک سیستم مالیاتی هستم که در آن، اگر پول بیشتری دارید، درصد بالاتری مالیات پرداخت کنید. و من فکر میکنم ثروتمندان باید بیشتر از مبلغی که اکنون میپردازند٬ پرداخت کنند و این شامل ملیندا و من نیز میشود. بیت کوین میتواند شکاف ثروت را از بین ببرد.
گسترش دسترسی به ارزهای دیجیتال باید از اولویتهای جهانی بشر دوستانه باشد. اگر میتوانستیم سیستم مالی را از ابتدا بسازیم، آن را روی یک پلتفرم دیجیتال میساختیم. از نظر من ارزهای دیجیتال بهترین چشم انداز سیستم مالی آینده هستند، چون هزینه ها را تا ۹۰% کاهش میدهند و دسترسی جهانی به محصولات و خدمات مالی را راحت میکنند.
منابع:
نظرتان را دربارهی مقاله «بیل گیتس کیست؟» با ما درمیان بگذارید.