هشدار مقامات هنگ کنگ درباره بایننس

کمیسیون اوراق بهادار و فیوچرز هنگ کنگ هشداری درباره پلتفرم های غیرقانونی معاملات ارز دیجیتال به خصوص بایننس صادر کرده است. این مقامات می گویند این صرافی ارز دیجیتال امکان معامله توکن های سهام را ارائه می کند.
این کمیسیون در بیانیه خود به طور ویژه از بایننس یاد کرده و به این نکته اشاره نموده که این صرافی و هیچ یک از افراد گروه بایننس هیچ مجوزی برای انجام این فعالیت ها در هنگ کنگ ندارند.
ارائه خدمات توکن های سهام در هنگ کنگ جزو اوراق بهادار به شمار می رود و برای این کار نیاز به مجوزهای خاصی در این کشور است که فعلا هیچ مجوزی برای بایننس در این رابطه صادر نشده است.
آنها در بیانیه خود درباره ریسک معامله دارایی های مجازی در پلتفرم های غیرقانونی هشدار داده اند.
ارزجو (سرمایکس) عالیه فقط کارمزد خیلی بالایی داره و امنیت و اعتبار کمی داره یعنی آدم میترسه معامله های بالا انجام بده من خودم سه ساله عضو سایت هستم اما هنوز اعتمادی ندارم، کاربرای کمی داره و به کلی شناخته شده نیست ولی در کل فضا و خدمات خوبی داره اما نمودار های پیشرفته نداره و بخش معاملات هم نداره، برای من احراز هویت خیلی طول کشید و ارسال های ارز فوری نیستند نیم ساعت الی یکی دو ساعته طول میکشه یکی از بدترین ها در واریزی هستش حواستون باشه !