سهام بورس تهران به صرافی های رمز ارز میرود!

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲
سهام بورس تهران به صرافی های رمز ارز میرود!

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، مجید عشقی درپاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران درباره ریزش اخیر بورس در نشست خبری استانداری سمنان گفت: از هفته آینده به صورت مستمر عرضه اولیه خواهیم شد. شرایط بازار را در هم نظر خواهیم گرفت؛ اما با توجه به نقدینگی موجود در بازار، اتفاقی نخواهد افتاد و استقبال خوبی خواهد شد. روند نزولی اخیر بورس طبیعت بازار است. بعد از رشد بازار از آبان ماه تا اردیبهشت، رشد ۶۰ درصدی را تجربه کردیم.

وی افزود: بعضی صنایع تا ۱۵۰ و بعضی هم رشد ۲۰ درصدی داشتند. در عین حال رشد شارپی مستلزم اصلاح بازار است.

عشقی تاکید کرد: اصلاح اخیر منجر به تخلیه هیجان‌ها شد. مهم‌ترین عامل در بازار سرمایه نقدشوندگی و گیر نکردن سهام‌دارن در صف‌های خرید و فروش است. شرایط بازار نگران‌کننده نیست. فکر می‌کنیم بازار با تعادل به کار خودش ادامه خواهد داد.

۲۴ ساعته شدن بورس منطقی نیست/ پیشنهادهایی درباره توکنایز کردن دارایی مالی داریم

مجید عشقی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران استانی سمنان درباره تغییر ساعات معاملات یا شبانه روز شدن بورس عنوان کرد: ۲۴ساعته شدن بورس منطقی نیست. برخی از صندوق‌ها هستند که به صورت شبانه روز خرید و فروش می‌شوند.

وی اضافه کرد: پیشنهادهایی درباره توکنایز کردن دارایی مالی داریم که به‌نوعی دیجیتال کردن سهام در بخش کالایی است. در این خصوص هنوز به جمع‌بندی نرسیده‌ایم.

عشقی افزود: اگر این حوزه راه‌اندازی شود، می‌توانیم آن را به صورت ۲۴ ساعته داشته باشیم چرا که ساختارهایش با بازار سنتی کاملا متفاوت است. عجله‌ای برای این کار نداریم.

 

هدف اصلی ما از عرضه خودرو در بورس کالا، تعادل بازار بود

مجید عشقی در پاسخ به سوال خبرنگاران استانی درباره تکلیف عرضه سایر خودرو در بورس کالا اظهار کرد: تصمیم اینکه کدام خودرو در بورس کالا عرضه شود با خود خودروسازان است. هدف اصلی ما از عرضه خودرو در بورس کالا، تعادل بازار بود. برای اینکه رانت بی‌خود و بی‌جهت ایجاد نشود. تولیدکننده نباید از تولید خودرو زیان کند؛ چرا که ناتوان از تولید در آینده می‌شوند. دخالت‌های در قیمت‌گذاری منجر به زیان‌ده شدن خودروسازها شد. امیدواریم فرآیند اصلاح قیمت به‌نحوی صورت بگیرد، که تولیدکننده هم متضرر نشود.

دخالت دولت در بورس به‌کمترین میزان رسیده است

عشقی در ادامه نشست با خبرنگاران گفت: دولت از طریق صندوق توسعه ملی و صندوق تثبیت از بازار حمایت کرد. غیر این موارد، ما در حال پیگیری حمایت از سرمایه‌گذاری از دولت هستیم. دنبال حمایت مستقیم نیستیم. معنای دیگر حمایت مستقیم دولت از بازار سرمایه همان دخالت است. در جلساتی که با مجموعه قوه مجریه دارم، همیشه از آن می‌خواهم که در بازار دخالت نکنند.

وی اضافه کرد: کمتر شدن دخالت دولت در بازار می‌تواند اوضاع بازار را بهتر کند. دولت به‌عنوان مشتری بازار سرمایه در انتشار اوراق و فروش سهام است؛ مثل بقیه مشتری‌ها. دخالت دولت در بورس هم به‌کمترین میزان رسیده است. بازار باید روی پا خودش بایستند. نهادهای مالی ما قدرتمند هستند و فعالان بازار پرتعداد هستند. بازار سرمایه با همین توان به فعالیت خودش ادامه خواهد داد.

 

عشقی تصریح کرد: عمده خریداران و فروشندگان بازار اشخاص حقیقی هستند. استراتژی سازمان در سال گذشته و امسال سرمایه‌گذاری غیر مستقیم و توسعه‌ این صندوق‌ها بوده و هست. ما برای ذائقه‌های متفاوت(کم ریسک، ریسک متوسط، پرریسک) امکان و ابزار داریم. توصیه می‌کنم کسانی که با بازار آشنایی ندارند، در صندوق‌های موجوپ سرمایه‌گذاری کنند. سوددهی این صندوق‌ها در بلند مدت بسیار بیشتر از بازارهای موازی بوده است. توصیه می‌کنم سهام‌داران خرد و کسانی که وقت تحلیل و معامله‌گری ندارند، پرتفوی خود را به سبدگردان‌های رسمی و حرفه‌ای بسپارند یا در صندوق سرمایه‌گذاری کنند.

نظرتان را درباره‌ی مقاله «سهام بورس تهران به صرافی های رمز ارز میرود!» با ما درمیان بگذارید.

2 نفر این مطلب را پسندیدند.
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
رای شما ثبت شد!
اگر بازخوردی درباره این مطلب دارید یا پرسشی دارید که بدون پاسخ مانده است، آن را از طریق بخش نظرات مطرح کنید.
ثبت نظر
مهدی عباس زاده
12 سال از فعالیتم در حوزه طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ میگذره و اخیرا به دنیای شگفت انگیز ارزهای دیجیتال علاقه مند شدم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *