بررسی اعتبار پروژه وی کاپیتال (Way Capital)
امروزه تعداد زیادی از پروژه های کلاهبرداری وارد بازار ارزهای دیجیتال شده اند. پروژه هایی که با وعده های وسوسه برانگیز اما دروغ کاربران را فریب می دهند و سرمایه آنها را بالا می کشند. یکی از جدیدترین پروژه های دنیای ارزهای دیجیتال، وی کاپیتال (Way Capital) است که کاربران سؤالات زیادی در مورد آن دارند زیرا برخی از آن به عنوان کلاهبرداری وی کاپیتال یاد می کنند. با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در این زمینه در اختیار شما قرار دهیم.
آیا پروژه وی کاپیتال (Way Capital) کلاهبرداری است؟
به محض ورود به وب سایت این پروژه با ظاهری بسیار زیبا و جذاب مواجه می شوید. به طوری که چنین تصور می کنید یک تیم قوی در پشت آن حضور دارد. اما شاید این ظاهر تنها برای فریب کاربران باشد. پس باید حواس خود را جمع کنید و سریعاً تصمیم به سرمایه گذاری در آن نگیرید.
وب سایت وی کاپیتال به صورت پیش فرض به زبان انگلیسی طراحی شده است. اما امکان تغییر زبان به فارسی هم وجود دارد هرچند از زبان فارسی به خوبی پشتیبانی نمی کند به طوری که تعداد زیادی از متون به هم ریخته و نامرتب هستند.
با اینکه پشتیبانی این سایت از زبان فارسی ضعیف است اما آن را انجام داده اند تا مسیر کلاهبرداری و سوء استفاده از کاربران ایرانی را نیز فراهم کنند. کاربرانی که معمولاً با وعده های پوچ و واهی به دام افتاده و سرمایه باارزش زندگی خود را با تصور به دست آوردن سودهای بسیار بالا به خطر می اندازند و متأسفانه در نهایت چیزی جز یک مالباخته نمی شوند.
معمولاً پروژه های کلاهبرداری، کاربران ایرانی را بیش از دیگران مورد هدف قرار می دهند. حال اگر سایت امکان فارسی شدن داشته باشد تعداد بیشتری از کاربران ایرانی به سمت آن جلب می شوند. به همین دلیل امکان تغییر زبان از انگلیسی به فارسی در سایت کلاهبرداری وی کاپیتال وجود دارد.
عمده بازدیدکنندگان سایت کلاهبرداری وی کاپیتال چه کسانی هستند؟
با ورود به سایت الکسا (alexa) می توانید متوجه شوید که حدود ۲۷ درصد از بازدیدکنندگان وی کاپیتال، ایرانی هستند. این تنها افرادی است که بدون vpn از آن استفاده می کنند. جالب اینکه رتبه این سایت در ایران از زمان شروع به کار تاکنون ۱۳۲۵ است که نشان از محبوبیت بالای آن در بین کاربران ایرانی دارد. ایرانی ها به دنبال کسب سود بالا از راه های سریع و آسان هستند. به همین دلیل خیلی زود سایت هایی مانند وی کاپیتال را پیدا می کنند. سایت هایی که متأسفانه وعده های آنها دروغی بیش نیست.
طرح های سایت کلاهبرداری وی کاپیتال
معمولاً طرح هایی که در سایت وی کاپیتال مطرح می شود بسیار جذاب و وسوسه برانگیز است. از جمله اینها یک طرح بیت کوینی است که در آن حداقل میزان سرمایه گذاری ۱.۵ بیت کوین و درصد سود روزانه ۲.۸٪ است. با توجه به ۷۰ روزه بودن این طرح، سود کلی آن چیزی حدود ۱۹۶ درصد می شود که از ضرب ۲.۸ در ۷۰ به دست می آید. ارائه ۱۹۶ درصد سود در ۷۰ روز یعنی ۱۱۷۶ درصد سود تنها در عرض یک سال که اصلاً با عقل و منطق نمی خواند.
در همین جا به این نتیجه می رسیم که طرح های کلاهبرداری وی کاپیتال کاملاً دروغین و بی پایه و اساس هستند. پس نباید فریب آنها را بخورید و سرمایه باارزش خود را به آنها بسپارید. در واقع اگر چنین طرح هایی حقیقت داشت دیگر هیچ فقیری در دنیا وجود نداشت.
این در حالی است که سود بانک های معتبر جهانی به صورت روزانه یک درصد هم نیست. از طرفی در برخی از آنها بایستی یک سال هیچ گونه برداشتی از حساب خود انجام ندهید تا مشمول دریافت سود شوید. تازه در برخی از همین بانک ها می بایست تا ۱ سال پول خود را بلوکه کنید تا سود به شما تعلق بگیرد. با این حال افراد زیادی پول و سرمایه خود را به بانک ها می سپارند و به سمت پروژه هایی مانند وی کاپیتال نمی روند. متأسفانه این ایرانی ها هستند که بیش از دیگران فریب پروژه های کلاهبرداری را می خورند.
دلایل اثبات کلاهبرداری پروژه وی کاپیتال (Way Capital)
- معمولاً باید در صفحه اول سایت یک پروژه طرز کار آن توضیح داده شود. اما در یک پروژه کلاهبرداری مانند وی کاپیتال بعد از جستجوی فراوان می توان طرز کار را از زبان خودشان دریافت، طرز کاری که حتی کمی خنده دار است.
- در کل فعالیت این شرکت کاملاً مشخص نیست. مثلاً اینکه سودهایی که به کاربران تعلق می گیرد از کجا به دست می آید. ممکن است برخی مدارک متعلق به پروژه را در سایت ایشان مشاهده کنید. اول اینکه صحت وجود این مدارک مشخص نیست. دوم اینکه برخی از مدارک با صرف هزینه به دست می آید.
- در وب سایت وی کاپیتال می توانید تصویر دو نفر از مدیرعاملان شرکت را ببینید. جالب اینکه تمام راه های ارتباطی به یک نفر از اینها ختم می شود و انگار دیگری هیچ نقشی ندارد.
- سایت کلاهبرداری وی کاپیتال یک شماره تماس در سایت خود درج کرده که هر چه با آن تماس بگیرید اپراتور می گوید تمام پشتیبان ها در حال مکالمه هستند! آدرسی که دیده می شود نیز متعلق به یکی از خیابان های کاناداست و اصلاً مشخص نیست آیا درست است یا نه چون حتی لوکیشن موجود در سایت نیز محل دقیقی را نشان نمی دهد. پس درج شماره تماس یا آدرس دلیل بر اعتبار و قابلیت اعتماد به پروژه نیست.
- در زمان ثبت نام و درج اطلاعات هیچ احراز هویتی انجام نمی شود و حتی با اطلاعات اشتباه و ساختگی نیز می توانید وارد شوید و در پروژه سرمایه گذاری کنید. به نظرتان چرا چنین امکانی در سایت وی کاپیتال وجود دارد؟!
- این سایت درگاه بانکی نیز دارد که پرفکت مانی، بیت کوین، لایت کوین و اتر را ساپورت می کند. حتماً می دانید معمولاً پروژه های کلاهبرداری چیزی شبیه شرکت های هرمی هستند و کاربران را دعوت به جذب زیرمجموعه در ازای دریافت پاداش می کنند. وی کاپیتال نیز چنین امکانی دارد. پس شکی در کلاهبرداری بودن آن وجود نخواهد داشت.
جمع بندی
تمام آنچه در بالا ذکر شد دلایل محکمی بر کلاهبرداری بودن وی کاپیتال است. اینها موارد و ویژگی هایی است که باید در مورد هر پروژه ای بررسی شود. معمولاً درصد سود قطعی وجود ندارد. پس زمانی که پروژه ای وعده آن را می دهد بدانید جای تأمل دارد. کلاهبرداران یکی دو مورد نیستند و همواره در تلاش اند تا شما را فریب دهند. با مطالعه این مقاله و موارد مشابه باید هوشیار باشید و گول فریب کاران را نخورید.
در پایان توصیه میکنیم سرمایه خود را به دست افراد سودجو نسپارید و هیچ گاه وارد چنین پروژه های پانزی نشوید. همچنین برای اطلاعات بیشتر مقاله دیده بان کلاهبرداری های ارز دیجیتال | معرفی معروف ترین پروژه های اسکم را بخوانید.
نظرتان را دربارهی مقاله «بررسی اعتبار پروژه وی کاپیتال (Way Capital)» با ما درمیان بگذارید.
سلام یعنی دیگه فلوکی با آدرس قدیمی ارزش نداره و قابل فروش نیست چون الان بنده هم آدرس جدید رو دارم هم قدیم
متاسفانه این هم مثل بورس ایرانه هر قدر هم تحقیق وصبر میکنیم باز هم زیانه