دستگیری کلاهبردار برداشتهای اینترنتی در رشت
سردار «عزیز اله ملکی» در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، در تشریح این خبر گفت:
در پی دریافت پروندههای متعدد برداشت اینترنتی غیرمجاز در ماههای اخیر در سطح استان گیلان و حصول قرائنی از خرج شدن وجوه نامشروع در صنوف طلا و ارز، شناسایی متهم یا متهمان در دستور کار مأموران پلیس فتا قرار گرفت.
این مقام انتظامی با بیان اینکه مأموران با انجام تحقیقات فنی و اطلاعاتی سرنخهایی از متهم این پروندهها بهدست آوردند افزود:
برابر هماهنگی قضائی وی درحالیکه در بازار زرگران رشت مشغول خرید طلا بود دستگیر شد.
فرمانده انتظامی گیلان با اشاره به اینکه متهم با استفاده از شگردهای خاص و شناسایی افراد فقیر، به لامکان و معتاد با خرید کارتهای ملی و عابربانک آنها و همچنین در اختیار گرفتن یک سیم کارت به نام آنها اقدام به ایجاد درگاههای پشتیبان خدمات الکترونیک مالی میکرد ادامه داد:
متهم با طراحی لینکهای خرید بیت کوین (ارز دیجیتال) شهروندان را نسبت به ورود به لینک مزبور ترغیب و پس از درج اطلاعات حساب بانکی در درگاه مجعول، اقدام به سرقت اینترنتی موجودی حساب کاربران از طریق انتقال به کارتهای اجارهای و در نهایت خرید کالا با آن کارتها میکرد.
سردار ملکی تصریح کرد:
متهم ۳۵ ساله برای اقدامات غیرقانونی خود شامل کلاهبرداری اینترنتی (فیشینگ)، سرقت اینترنتی، پول شویی، جعل اسناد و… خانهای در منطقه گلسار رشت مجهز به انواع تجهیزات رایانهای و الکترونیکی در اختیار داشت و از آن منزل صرفاً برای اعمال غیرقانونی بهرهبرداری میکرد.
ملکی اظهار داشت:
در بازدید از منزل متهم تجهیزات هوشمند شامل چندین دستگاه گوشی، لپ تاپ و تبلت حاوی مستندات مجرمانه، اوراق بانکی، مدارک هویتی و مالی، ۲ هزار و ۷۰۰ دلار و نیز ۲ میلیون تومان وجه نقد کشف شد.
فرمانده انتظامی گیلان با بیان اینکه در فرآیند مجرمانه متهم، افرادی به عنوان معاونت در جرم به همکاری با وی در شناسایی افراد نیازمند و معتاد اقدام میکردند بیان داشت:
در بررسی ادله فیزیکی و دیجیتال متهم، تاکنون ۱۷ تن از افرادی که با مدارک متهم درگاه پرداخت اینترنتی گشایش کردهاند و همچنین ۱۰۲ نفر از کسانی که اقدام به فروش کارت ملی به همراه کارت بانکی و سیم کارت خود به متهم اصلی کرده بودند شناسایی شدهاند.
وی گفت:
در بررسی فنی اولیه ادله دیجیتال نرم افزارهای گرافیکی جعل اسناد برای جعل مدارک هویتی و اکانتهای متعدد در شبکه اجتماعی تلگرام برای ارتباط با مال باختگان کشف و مستند شده است.
این مقام انتظامی افزود:
در تحقیقات مقدماتی، متهم بالغ بر ۳ میلیارد ریال کلاهبرداری اینترنتی از شهروندان اعتراف کرده که با توجه به مستندات پرونده مبالغ کلاهبرداری بسیار بیشتر از این مقدار بوده و تحقیقات در این زمینه همچنان ادامه دارد.
فرمانده انتظامی استان گیلان با اشاره به اینکه تاکنون ۴ تن از متهمان این شبکه دستگیر شدهاند از شهروندان خواست، اسناد هویتی و کارتهای بانکی و حتی سیم کارتهای تلفن همراه خود را به هیچ وجه در اختیار دیگران قرار ندهند و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک مراتب را بلافاصله به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.
تو قطب جنوب هم ماینربگذاریدمقرون به صرفه نیست تاچه رسدبه ایران اصلا مزخرفترین کاری است که جوانان رابه عدم فعالیت درجوامع وتنبلی میکشاندازفجایع محیط زیستی بگذریم کلا اوت است وکلمه حرفه اصلا بهش اطلاق نمیشود