سه نکته طلایی برای داشتن ساختار ذهنی موفق در معاملات

۳۱ خرداد ۱۳۹۹
3nokte success trader 1

بازار سرمایه از افراد مبتدی و حرفه ای زیادی تشکیل شده که هر کس با هدف خاصی مشغول تجارت است. عده ای تصور می کنند با ورود به بازار سرمایه و چند معامله اولیه به سرعت طعم موفقیت را خواهند چشید و با کمی علم و تجربه میتوان یک تریدر موفق بود. به همین بهانه قصد داریم در یک مقاله کوتاه به ساختار های ذهنی معامله گران موفق بپردازیم.  در این مقاله سه نکته طلایی ذکر شده که شما با دانستن آنها میتوانید در تریدینگ موفق تر عمل کنید و به نتایج مطلوب تری برسید.

 

ساختار ذهنی تریدر موفق

در کسب دانش و مهارت امروزه سرعت حرف اول را میزند. شما بعد از نصب یک اپلیکیشن معمولا بلافاصله قابلیت های جدید آنرا شناسایی می کنید و از ریز کارکرد آن با خبر میشوید. اما این تفکر که موفقیت در بازار های مالی هم به سرعت به دست می آید یک سراب توهمیست!

عده زیادی از افرادی که تازه وارد بازار های مالی میشوند میخواهند به سرعت راه چند ساله را طی کنند. عده ای در میان راه آسیب های جدی می بینند و عده ای فریب سودجویان را میخورند. مثلا در دام طرح های پانزی می افتند و با قول چند برابر شدن سرمایه، اندک سرمایه خود را هم از دست می دهند.

وارن بافت به عنوان شناخته شده ترین تریدر به اصلاح ساختار های ذهنی معامله گران تاکید دارد.

وارن بافت به عنوان شناخته شده ترین تریدر به اصلاح ساختار های ذهنی معامله گران تاکید دارد.

بگذارید خیالتان را راحت کنم، هیچکس از شکم مادرش معامله گر به دنیا نمی آید و اینکه کسی در دنیای واقعا فردی موفق قلمداد شود در دنیای ارز دیجیتال یقینا موفق نیست! اما میتواند موفق باشد اگر تمرین های معامله گری را شروع کند.

این سه نکته شما را در داشتن یک ساختار ذهنی موفق در معاملات یاری خواهند کرد:

۱.هر اتفاقی امکان پذیر است

۱.با ورود به بازار های مالی ، شما ریسک آن را پذیرفته اید که هر اتفاقی امکان پذیر است. در صورتی که تحلیل تکنیکال و فاندامنتال را خوب بلد باشید می توانید آینده را حدس بزنید. اما در موارد زیادی قیمت کوین از تحلیل های تکنیکال و فاندامنتال پیروی نمی کند و چه بسا مقاومت هایی که به سادگی پودر می شود و دهان ما را باز میگذارد!

 

همیشه سرمایه مازاد خود را در معرض ریسک زیاد قرار دهید تا اگر خدای نکرده بخت با شما یار نبود، چیز زیادی از دست ندهید.

همیشه سرمایه مازاد خود را در معرض ریسک زیاد قرار دهید تا اگر خدای نکرده بخت با شما یار نبود، چیز زیادی از دست ندهید.

۲. آینده نامعلوم است

هیچ تحلیل گر و معامله گری نمی تواند با مشاهده قیمت، اسناد و گزارشات مالی و وضعیت بازار آینده را مشخص کند. فرض کنید اگر تحلیل گری میتوانست آینده یک کوین را مشخص کند، علاوه بر سرمایه گذاری از دیگران هم قرض می گرفت تا در آن کوین سرمایه گذاری کند. اما اکثر تحلیل گران موفق بر این باورند که قرض گرفتن و استفاده از منابع دیگران اشتباه محض است.

با استفاده از نمودار قیمتی، اندیکاتور ها و اسناد مالی مثل وایت پیپر و شبکه های اجتماعی مرتبط با تیم های توسعه دهنده توکن میتوانید موارد تاثیر گذاری را بر قیمت سهام را مشاهده و تا حدودی آینده توکن را پیش بینی کنید.  برای اینکار باید علم تحلیل تکنیکال و علم تحلیل فاندامنتال را بیاموزید.

معمولا در علم میزان اعتماد به نفس و دانایی رابطه عکس دارد!

معمولا در علم میزان اعتماد به نفس و دانایی رابطه عکس دارد!

۳.هر تصمیمی نتایج منحصر به فردی دارد

در بسیاری از موارد در نمودار ها الگوی های قیمتی مشابه قبل و قابل اندازه گیری به وجود می آید. اما هیچگاه نتیجه حاصل از تحلیل این الگو ها یکسان نمی شود.هر الگویی که الان وجود دارد، برای اینکه دقیقا نتیجه‌ای مانند الگوی قبل داشته باشد نیاز به این دارد که همان معامله‌گران قبلی با همان سطح اطلاعات و کلا همان وضعیت قبلی وارد بازار شده باشند. احتمال چنین اتفاقی غیرممکن است.

باید تا حد زیادی با روش های استاندارد سازی داده آشنا باشیم تا بتوانیم داده های کاملا نامربوط را کنار گذاشته و با استفاده از داده های صحیح یک سهم را با گذشته اش مقایسه کنیم.

باید تا حد زیادی با روش های استاندارد سازی داده آشنا باشیم تا بتوانیم داده های کاملا نامربوط را کنار گذاشته و با استفاده از داده های صحیح یک سهم را با گذشته اش مقایسه کنیم.

 

امیدواریم این مقاله برای شما مفید باشد. هدف اصلی این مقاله آشنایی بیشتر معامله گران تازه وارد به اصول فکری معامله گران موفق بود. شما هم اگر تاکنون به ساختار فکری خود در حین معاملات فکر نکرده اید، همین الان دست به کار شوید. اگر تجربه مفیدی در زمینه تریدینگ دارید لطفا آنرا با ما در میان گذارید.

نظرتان را درباره‌ی مقاله «سه نکته طلایی برای داشتن ساختار ذهنی موفق در معاملات» با ما درمیان بگذارید.

منبع:خانه سرمایه
6 نفر این مطلب را پسندیدند.
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
رای شما ثبت شد!
اگر بازخوردی درباره این مطلب دارید یا پرسشی دارید که بدون پاسخ مانده است، آن را از طریق بخش نظرات مطرح کنید.
ثبت نظر
حامد فولادی
همیشه علاقه به برنامه نویسی داشتم و در این زمینه هرچیزی که نیاز بود رو به خودم یاد دادم. الان به عنوان توسعه دهنده وب و برنامه نویس توی تیم میهن سیگنال فعالیت دارم.

‫3 نظر

  • ممنون از شما.بخاطر خلاصه کتابها

  • آمریکا دلار بی پشتوانه به جان جهانیان انداخت و مار روی شانه اش را تغذیه کرد
    امروز مار فربه شده و کلک قبلی جواب نمیده حقه بیت کویین لازمه
    حتما پیشبینی جناب نوستراداموس محقق میشه

  • عرض سلام و خدا قوت
    مثل همیشه مقاله فوق العاده ای بود، به دور خلاصه شاه کلید این مقاله در این دو جمله بیان شده که واقعا به فکر فرو رفتم نه تنها در امر ترید بلکه در کل ابعاد زندگی:
    معامله‌گران حرفه‌ای اگر خود مرتکب اشتباهی نشده باشند، تفاوتی بین یک معامله‌ با نتیجه مثبت و معامله‌ای با نتیجه منفی نمی‌بینند.
    طرز تفکر “فرایندگرا” یعنی توانایی عمل کردن و معامله کردن بدون در نظر گرفتن نتیجه پایانی. معامله‌گران حرفه‌ای اعمال و رفتار خود را فقط براساس نحوه اجرای معاملات مورد ارزیابی قرار می‌دهند.
    در اخر ممنون میشم کتاب هاب روانشناسی برای ترید رو معرفی کنید.
    سپاس بیکران

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *