آموزش استخراج اتریوم (۱) – نحوه استخراج اتریوم چگونه است؟

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
استخراج اتریوم

با توجه با هاوینگ بیت کوین و کاهش پاداش ماینر های بیت کوین، شاید شما هم به فکر استخراج اتریوم باشید. از طرف دیگر اتریوم در حال توسعه نسخه دوم خود است که خودش به تنهایی انقلابی در حوزه ارز های دیجیتال خواهد بود. ما در این مقاله قصد داریم موارد مورد نیاز برای استخراج اتریوم را معرفی کنیم و سپس در مورد نحوه ماینینگ اتریوم صحبت کنیم. لطفا با ما همراه باشید.

برای استخراج اتریوم از کجا شروع کنم؟

قبل از هر چیز شما نیاز به سخت افزار هایی برای ماینینگ خواهید داشت. بعد از آن باید کیف پول مورد نظر خود را بسازید. سپس باید با استفاده از استخر های استخراج، ماینینگ اتریوم را شروع کنید و پاداش به دست آمده را به کیف پول خود منتقل کنید.

 

موارد مورد نیاز برای استخراج اتریوم - برای مشاهده کلیک کنید

موارد مورد نیاز برای استخراج اتریوم – برای مشاهده سایز اصلی کلیک کنید

روش استخراج اتریوم با ماینر یا سیستم خانگی

اگر می‌خواهید با استفاده از لپ تاب یا سیستم خانگی خود استخراج کنید باید عرض کنم به هیچ عنوان اینکار را توصیه نمیکنم چون مصرف برق و استهلاک اینکار از سود به دست آمده بیشتر است.

برای اینکار تراشه های ایسیک یا همان ASIC را توصیه میکنم. این تراشه ها برای ماینینگ ساخته شده اند و با کمترین مصرف برق بیشترین پاداش ممکن را به دست می آورند. البته قیمتشان گران تر است و اگر تعداد زیادی بخواهید قطعا نیاز به تجهیزات خنک سازی پیشرفته ای هم خواهید داشت. با توجه به وضعیت گرانی دلار شاید اصلا توجیهی برایتان نداشته باشد.

کارت گرافیک برای اینکار مناسب ترین گزینه است و با آن علاوه بر اتریوم میتوانید ارز های دیجیتال دیگری هم استخراج کنید.

کارت گرافیک برای اینکار مناسب ترین گزینه است و با آن علاوه بر اتریوم میتوانید ارز های دیجیتال دیگری هم استخراج کنید.

برای اینکار باید تعدادی کارت گرافیک را با هم سینک کنید تا سرعت بیشتری به ماینینگ اتریوم ببخشید. خب در ادامه می خواهیم این روش را بشکافیم. قبل از آن میتوانید از این لینک میزان استخراج دستگاه خود را محاسبه کنید تا بعدا به مشکل نخورید.

قبل از شروع ماینینگ با سختی استخراج ارز های دیجیتال آشنا شوید

قبل از شروع ماینینگ با سختی استخراج ارز های دیجیتال آشنا شوید – برای مشاهده سایز اصلی کلیک کنید

روش استخراج با ریگ خانگی

ریگ درواقع مثل کیس سیستم خانگی است که سخت افزار و اجزای ماینر را در کنار هم نگه می دارد. به ترتیب مراحل ساخت ریگ را توضیح میدهیم:

  • پاور

از پاور های قدرتمند در حدود ۱۸۰۰ وات به بالا کمک بگیرید تا در فرایند استخراج اتریوم مشکلی پیش نیاید. می توانید از برند GREEN یا ANTMINER استفاده کنید که سازنده دستگاه های ماینینگ هم هست.

  • مادربرد

برعکس بعضی قطعات مادربورد را بالاتر از نیازتان بگیرید! مادربورد اصل ارتباط بین اجزا را می سازد و اگر جدید باشد قابلیت ارتقا را تا چند سال خواهد داشت. پس در خرید مادر بورد صرفه جویی نکنید. ایسوس اخیرا مادربورد هایی مخصوص ماینینگ ساخته مثل ASUS B250 MINING EXPERT  و یا  H310-F PRO محصول ام اس آی. نیازی نیست حتما بهترین را بخرید اما سعی کنید مادربوردتان قدیمی نباشد.

  • کارت گرافیک

کرات های گرافیک انواع متفاوتی دارند اما بعضی ها بسیار مبرای استخراج مناسب ترند. ما کارت گرافیک های زیر را تبرای ماینینگ اتریوم مناسب میدانیم:

نام کارت گرافیک میزان هش ریت(مگاهرتز بر ثانیه) حدود قیمت(دلار)
Nvidia GTX 1070 ۳۰ MH/s $۵۰۰
AMD RX 580 / 570 ۲۹ MH/s / 27 MH/s $۵۰۰
Nvidia GTX 1080 Ti ۳۲ MH/s $۹۰۰
AMD RX 480 ۲۸ MH/s $۵۰۰
AMD RX 470 ۲۹ MH/s $۵۰۰
  • شاسی

البته میزان هش ریت در فرایند ماینینگ ارز های مختلف متفاوت است. مثلا کارت گرافیک RX580 برای ماینینگ مونرو ۶۰۰MH/s و برای اتریوم ۲۳MH/S استخراج میکند.

باید قطعات مختلف را مثل یک کیس روی شاسی سوار کنید و محکم ببندید تا در موقع کارکردن کوچکترین حرکتی نکنند.

  • رم

معماری رم ها بیشتر به مادربرد شما بر میگردد. اگر مادربرد شما توانایی پشتیبانی از DDR3 دارد، می‌توانید از ۸ گیگابایت رم استفاده کنید. دقت کنید حافظه رم در استخراج اتریوم خیلی مطرح نیست و بیشتر برای هماهنگی آن ریگ و اسمبل کامل سیستم به کار میرود.

  • پردازنده

زمانی که شما در استخراج از پردازنده های گرافیکی استفاده می کنید نیازی به پردازنده اصلی قوی ندارید. ضمن اینکه یکی از مهمترین فاکتور های پر هزینه را کاهش داده اید.

برای مثال می توانید از یک cpu دست دوم معمولی استفاده کنید. مجدد تکرار میکنم اگر بخواهید با cpu ماینینگ کنید باید دنبال پردازنده های قوی و بروز باشید که بسیار گرانند. مثلا AMD Ryzen Threadripper 1950X با قیمت ۱۰۰۰ دلار یکی از بهترین پردازنده های مخصوص ماینینگ است. اما با احتساب دلار ۱۷ تومانی(البته در موقع نوشتن این مقاله دلار ۱۷ تومان بود) میشود حدود ۱۷ میلیون ناقابل فقط پردازنده!

  • هارد درایو

برای استخراج اتریوم نیازمند هارد درایو بسیار قوی نیستید! میتوانید از یک HDD جدید یا SSD دست دوم با حجم پایین فقط برای نصب ویندوز و نرم افزار ها استفاده کنید. هارد های HDD با سرعت ۵۴۰۰ قدیمی محسوب میشوند و ممکن است موقع اجرای نرم افزار ها هنگ کنند و ماینینگ را متوقف کنند.

  • اینترنت

در پایان شما نیاز به یک اینترنت قدرتمند دارید. فاکتور های مختلفی در انتخاب اینترنت موثر است مثل حجم پهنای باند، سرعت، آپپتایم و پشتیبانی.  برای استخراج اتریوم شما نیاز حجم و پهنای باند زیادی نخواهید داشت. پس گول تبلیغات اینترنت پر سرعت ان مگابایتی را نخوردی. می توانید قبل از خرید میزان سرعت و تعداد شکایت مردم را در منطقه خود از سایت نت سنج پلاس ببینید.

مناسب ترین سرویس در حال حاضر adsl و vdsl مخابرات و شرکت های خصوصی مثل آسیاتک و پارس آنلاین است.

مناسب ترین سرویس در حال حاضر adsl و vdsl مخابرات و شرکت های خصوصی مثل آسیاتک و پارس آنلاین است.

 

بعد از تهیه سخت افزار های ذکر شده سعی کنید همه تجهیزات را به درستی روی شاسی سوار کنید و بعد از نصب کابل ها سیستم را روش کنید. 

 سیستم عامل و انتخاب استخر استخراج

وقت آن رسیده که سیستم عامل را نصب کنید. اگر آماتورید از ویندوز ۱۰ یا مک و اگر حرفه ای تر هستید می‌توانید از لینوکس هم استفاده کنید. سپس سعی کنید درایور تک تک کارت گرافیک ها و سایر سخت افزار ها را نصب کنید. اگر درایوری را پیدا نکردید می‌توانید از نرم افزار های مخصوص درایور استفاده کنید.

بعد از همه این کار ها باید کیف پول و نرم افزار استخراج را انتخاب کنید. اگر هنوز کیف پول نساخته اید می‌توانید از معرفی انواع کیف پول ارز دیجیتال استفاده کنید. حتما مطمئن شوید که کیف پول مورد نظر از اتریوم پشتبانی میکند(مثلا Myetherwallet و MetaMask).

حال نیاز به یک استخر استخراج داریم تا با اشتراکی ماینینگ کردن با سایر ماینر ها نتیجه بیشتری از حالت انفرادی کسب کنیم. برای مشاهده بهترین استخر های ماینینگ اتریوم به این لینک سر بزنید.

نرم افزار ماینینگ

نرم افزار های زیادی برای اینکار ساخته شده اند. سی جی ماینر یکی از بهترین آنهاست که شما می توانید با آن اتریوم استخراج کنید. البته باید بدانید ظاهر این نرم افزار بسیار نچسب و ساده است اما سازگار با کلیه سیستم عامل هاست. شما ماینینگ با این نرم افزار حتی برای ASIC و CPU هم میتواند کارا باشد. اگر شما یک فارم بزرگ دارید میتوانید به صورت مستقل و بدون یوستن به اسخر استخراج از این نرم افزار استفاده نمایید.

فقط کافیست سی جی ماینر را از گیت هاب دانلود کنید.

نرم افزار های دیگری هم وجود دارد مثل EasyMiner ، MultiMiner و … که سی جی ماینر از همه آنها محبوب تر است.  به زودی در مقاله ای جامع به معرفی، آموزش و مقایسه تک تک این نرم افزار ها خواهیم پرداخت.

این برنامه از سه روش استخراج CPU ،GPU و ASIC پشتیبانی می‌کند.

این برنامه از سه روش استخراج CPU ،GPU و ASIC پشتیبانی می‌کند.

 

جمع بندی

ماینینگ اتریوم یکی از روش های کسب درآمد در دنیای ارزهای دیجیتال است. شما با استخراج در واقع کمک میکنید که اتریوم غیر متمرکز بماند و در ازای آن پاداش می گیرید. روش های مختلفی برای این کار وجود دارد که استفاده از ASIC از همه جدید تر و بازده تر است. بعد از آن میتوانید از کارت های گرافیک و یا پردازنده های خانگی استفاده کنید که هر چند این عمل را انجام میدهند، اما سود بالایی نخواهند داشت.

منبع:
کوین دسک – کوین تلگراف

نظرتان را درباره‌ی مقاله «آموزش استخراج اتریوم (۱) – نحوه استخراج اتریوم چگونه است؟» با ما درمیان بگذارید.

1 نفر این مطلب را پسندید.
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
رای شما ثبت شد!
اگر بازخوردی درباره این مطلب دارید یا پرسشی دارید که بدون پاسخ مانده است، آن را از طریق بخش نظرات مطرح کنید.
ثبت نظر
حامد فولادی
همیشه علاقه به برنامه نویسی داشتم و در این زمینه هرچیزی که نیاز بود رو به خودم یاد دادم. الان به عنوان توسعه دهنده وب و برنامه نویس توی تیم میهن سیگنال فعالیت دارم.

‫2 نظر

  • من والا تا خبر اومد مستقیم از سایت خود کوینکس پیگیری کردم و توی اطلاعیه کامل نوشته بودن که تمام خسارت رو جبران میکنن و جای هیچ نگرانی نیست
    هک هم برای بایننس هم اتفاق افتاده تمام صرافی های بزرگ هم ابن مشکلات رو داشتن یا ممکنه براشون پیش بیاد
    و اینکه این موضوع عدم برداشت هم کاملا طبیعی و بایننس هم همین کارو کرد که راحت بتونن کیف پول های مورد استفاده‌ی دزد ها رو پیگیرین کنن! من خودم هولدر ریپل ام و کل داراییم تو کوینکس هیچ مشکلی هم پیش نمیاد چون توی فیلما هم همیشه میگن هیچ کسی صحنه‌ی جرم رو ترک نکنه، برا همین الان نمیشه برداشت کرد.

  • ماشالا چیزی از ریپورتاژ کم نداشتا – ای ناقلاها

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *