۱۰ نکته طلایی در معاملات ارز دیجیتال

۱۵ تیر ۱۳۹۹
10 نکته طلایی در تریدینگ

معاملات ارز های دیجیتال علاوه بر دانش نیاز به تجارب زیادی دارد. در سال های اخیر سایت های زیادی قصد آموزش انواع استراتژی ها ، روش های تحلیل تکنیکال و فاندامنتال را داشته اند. اما اگر تریدر هستید آیا تا کنون توانسته اید استراتژی سود و زیان خود را مشخص کنید؟ با ما همراه شوید تا ۱۱ نکته طلایی در تریدینگ که جزو اصلی ترین تجارب در مبادلات بیت کوین ، اتریوم و ارز های دیجیتال وجود دارد را بررسی و به چالش بکشیم. تریدر های قدیمی معمولاً روش ها و استراتژی های مخصوص به خود را دارند و از قوانین خاصی تبعیت می کنند و هیچگاه روشهای سود ده خود را لو نمی دهند. هر معامله گر معمولاً چارچوب هایی دارد که آن را در طی سالیان دراز به سختی دست آورده است .

۱۰ نکته طلایی در تریدینگ

اسکات ملکر و چند تحلیل گر اقتصادی بزرگ در این مقاله از تجربیات چند ساله تریدینگ خود سخن گفته اند:

حد ضرر خود را بشناسید

قبل از ورود به یک معامله باید حد سود و حد ضرر خود را تعیین کنیم ، در حین معامله باید پوزیشن را کنترل کنیم و اگر حد ضرر رعایت نشده باشد از معامله خارج شویم.

هیچ دلیلی برای باقی ماندن در یک معامله ضرر ده وجود ندارد.

در این شرایط باید با کنترل احساسات خود به صورت هیجانی عمل نکنیم و وارد معاملات بدون بررسی کافی نشویم.

روزهای تعطیل معامله نکنیم

در روزهای تعطیل با کاهش حجم مبادلات نهنگ های ارز دیجیتال می توانند با نقدینگی کمتر قیمت ها را جابجا کند بنابراین با خودداری از معاملات در روزهای تعطیل امنیت معاملات خود را بالا ببریم. 

چهارچوب زمانی تریدینگ را مشخص کنید

 اسکات ملکر عادت دارد فقط در روی میز کاری خود در شرایط از قبل مشخص شده به معاملات بپردازد.   این باعث می شود که تمرکز معامله گر در طول معاملات بالاتر رود.

در استراتژی معاملاتی خود یک روز در هفته را برای تفریح یاد داشت کنید.

در استراتژی معاملات خود یک روز در هفته را برای تفریح یاد داشت کنید.

هیچ وقت با تعصب معامله نکنید

اگر یک ارز دیجیتال به شما سود زیادی داده است لزوماً به این معنا نیست که در آینده هم قرار است شما را پرسود نگه دارد! تعصب بیجا بر روی ارز های خاص می تواند ضرر جبران ناپذیری به شما وارد کند.

افراطی‌گری در تجزیه و تحلیل

معامله گران مبتدی معمولاً از فاکتورهای مختلف تحلیل های تکنیکال و فاندامنتال به صورتی افراطی برای ایجاد ارتباطات در میان شاخص ها استفاده می کنند. بعضی وقت ها بعضی تحلیل گران از مهندسی معکوس هم در سیگنال های خود استفاده میکنند! حال آنکه تریدر های موفق معمولاً پس از دریافت اولین سیگنالهای خرید وارد معاملات می شوند. البته این به این معنی نیست که حد ضرر و حد سود را مشخص نکنند و اصول اولیه را به جا نیاورند بلکه به این معنی است که از افراطی گری در تحلیل های خود پرهیز می کنند.

معامله با طعم چای

زمانی که شما دچار هیجانات عصبانیت و خستگی هستید استرس ناشی از این حالات روحی باعث احساسی عمل کردن در طی معاملات می شود و این باعث ضررهای جبران ناپذیر می شود. 

هیچ چیز به اندازه سلامتی شما مهم نیست.

هیچ چیز به اندازه سلامتی شما مهم نیست.

معجزه دفترچه یادداشت

شما باید در حین معاملات خود از ریز تجارب خود یادداشت برداری کنید تا در معاملات بعدی اشتباهات گذشته را تکرار نکنید. شاید اول کمی سخت به نظر بیاید اما بعد از چند معامله این کار یک عادت شیرین خواهد شد که به موفقیت شما در معاملات بعدی کمک میکند.

استراتژی من درآوردی بسازید

خلاق باشید و با استفاده از تجربه خود استراتژی‌های جدید معاملاتی به وجود بیاورید و در فضاهای مجازی بر روی پول غیر واقعی آن را تست کنید. در صورت مثبت بودن نتیجه می توانید آن را در استراتژی معاملاتی خود وارد نمایید. البته اینکار کار تریدر های حرفه ایست و نیاز به تجربه و ریسک پذیری بالایی دارد.

وسواس در خرید

اگر حس می کنید یک ارز را می توانید با قیمت پایین تری از قیمت تابلوی معاملات بخرید وسواسی عمل نکنید. ابتدا حمایت ها و مقاومت های مهم را مشخص کنید و منتظر رسیدن و واکنش به یک سطح حمایتی باشید تا در یک نقطه ورود مناسب به سرعت وارد شوید. برای نوسان گیری حتما در خرید های خود از استراتژی پله ای استفاده کنید و تا حد امکان اخبار فاندامنتال و تحلیل های تحلیل گران بزرگ بازار را دنبال کنید. 

همچنین بخوانید |  خرید و فروش پله ای

کیفیت مقدم بر کمیت

معمولا تعداد معاملات کمتر سود های بیشتر و منطقی تری دارد. مدیریت ریسک معاملات کمتر به مراتب از معاملات بیشتر آسان تر است و استرس کمتر باعث موفقیت در تریدینگ خواهد شد.

جمع بندی

در پایان لازم به ذکر است که این ۱۰ نکته با تلاش و تجربه تحلیل گران موفق بدست آمده. تا زمانی که شما وارد بازارهای مالی نشوید و تجربه کافی از تریدینگ به دست نیاورید هیچگاه این نکات برای شما کاربردی نخواهد بود.  آیا شما تا کنون از این تجارب در سابقه معامله گری خود داشته اید؟ لطفاً آن را با ما در میان بگذارید.

نظرتان را درباره‌ی مقاله «۱۰ نکته طلایی در معاملات ارز دیجیتال» با ما درمیان بگذارید.

5 نفر این مطلب را پسندیدند.
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
رای شما ثبت شد!
اگر بازخوردی درباره این مطلب دارید یا پرسشی دارید که بدون پاسخ مانده است، آن را از طریق بخش نظرات مطرح کنید.
ثبت نظر
مهدی عباس زاده
12 سال از فعالیتم در حوزه طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ میگذره و اخیرا به دنیای شگفت انگیز ارزهای دیجیتال علاقه مند شدم.

یک نظر

  • سلام و عرض ادب خدمت تیم حرفه ای میهن سیگنال
    ممنون میشم چند کتاب در مورد روانشناسی بازار و ترید معرفی کنید.

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *