ارزدیجیتال Cell چیست؟ | معرفی شبکه سل فریم (Cellframe) و توکن سل (Cell)
پس از آغاز زمزمه ها در زمینه به کارگیری رایانه های کوانتومی، بسیاری از فعالان حوزه ارزهای دیجیتال به فکر استفاده از این رایانه ها جهت استخراج ارزهای دیجیتال افتادند. شروع به کار شبکه سل فریم (Cellframe) و توکن آن یعنی Cell نیز به همین زمان برمی گردد.
در این مقاله قصد داریم شما را با این شبکه آشنا کرده و کلیه مباحث مربوط به آن همانند تاریخچه سل فریم، کیف پول های مخصوص این ارزدیجیتال و همچنین آینده توکن سل را بررسی کنیم.
نام ارز دیجیتال | Cellframe (Cellframe) |
---|---|
نام اختصاری | CELL |
قیمت Cellframe | ۰.۷۳۷۰ دلار |
رتبه در سایت کوین مارکت کپ | ۸۹۲ |
حجم معاملات روزانه | ۱,۵۱۶,۹۶۴ دلار |
عرضه ی کل | ۲۹,۷۳۵,۰۰۰ دلار |
مقدار در گردش | ۲۸,۵۹۹,۱۶۸ دلار |
وب سایت رسمی | https://cellframe.net/ |
وایت پیپر | https://cellframe.net/files/CllfrmWPbeta%20(1).pdf |
شبکه سل فریم (Cellframe) چیست؟
سل فریم (Cellframe) را می توان یک بازه امنیتی در برابر کلیه معادلات کوانتومی دانست. با استفاده از این شبکه می توان معادلات کوانتومی و همچنین تراکنش های موجود در شبکه رمزارزها را با بالاترین سرعت ممکن انجام داد. همین امر موجب شده سل فریم نسبت به سرویس های مشابه تفاوت بسیار زیادی داشته باشد.
در شبکه سل فریم از مفهومی به نام رمزنگاری پساکوانتومی (Post Quantum Encryption) استفاده می شود. همان طور که می دانید امروزه رایانه های کوانتومی چندان در دسترس نیستند و به همین دلیل هنوز روش های استخراج ارز به وسیله این دستگاه ها تکامل کافی نیافته است. سل فریم کمک خواهد کرد تا این امر محقق شود.
نگاهی به تاریخچه و بنیان گذاران ارز سل (Cell)
تاریخ ساخت این پروژه به سال ۲۰۱۸ میلادی بازمی گردد. مؤسس سل فریم فردی به نام دیمیتری گراسیموف است که هم اکنون نیز کلیه فعالیت های این سیستم تحت نظر او اداره می شود. او که متولد کشور روسیه است، تحصیلات خود را در دانشگاه دولتی نووسیبریسک به پایان رسانده و در بیشتر در پروژه های موسوم به فریلنس فعالیت داشته است. از جمله فعالیت های تجاری مهم او می توان به پروژه دملبز اشاره کرد. این وب سایت مخصوص اجاره و یا فروش مجوزهای قانونی محصولات مختلف است.
در کنار وی، فردی به نام سرگی سونتسیان نیز به مدیریت بخش ارتباط با بلاک چین می پردازد. سونتسیان از جمله مشهورترین سخنرانان در موضوعات فناوری ارتباطات در کشور روسیه به شمار می آید. از ابتدای ورود مفهوم بلاک چین سونتسیان فعالیت گسترده ای را در زمینه آشنایی هرچه بیشتر بازار با این تکنولوژی آغاز کرده است.
ویژگی های سل فریم (Cellframe)
Cellframe بنیان خود را بر روی دو موضوع اساسی قرار داده است. اولین موضوع، شاردینگ (Sharding) نام دارد. فرایند شاردینگ در این سیستم به صورت دولایه انجام خواهد شد. اگر در زمینه رمز ارزها فعالیت کرده باشید با اصطلاح شاردینگ نیز آشنایی خواهید داشت. شاردینگ را می توان برابر با مفهوم تقسیم یک بخش به قسمت های بسیار کوچک تر معرفی کرد.
استفاده از این ویژگی موجب شده تا تراکنش های موجود در سل فریم به سرعت انجام شوند و هم زمان کاربران از سطح امنیتی بسیار بالای سیستم های کوانتومی نیز بهره مند باشند. همین امر موجب شده تا سل فریم در مدت کوتاهی محبوبیت زیادی کسب کند.
هسته سل فریم از همان شاردهایی تشکیل شده است که در بخش لایه اول قرار دارند. در واقع توکن سل که توکن اصلی سل فریم به حساب می آید، در همین بخش ایجاد شده است. شبکه سل فریم به طور کامل تمام چین های (زنجیره های) شبکه اتریوم و همچنین رمزارزهای مبتنی بر آن را پوشش می دهد. امنیت خاص این شبکه موجب شده تا کلیه توکن ها در لایه زیرین آن قرار بگیرند.
روش اتصال توکن ها در سل فریم نسبت به سایر شبکه ها کمی متفاوت است. در سل فریم توکن ها به وسیله قابلیتی به نام Atomic Swap با یکدیگر ارتباط خواهند داشت. نکته بسیار جالب در زمینه سل فریم، روش انجام تراکنش ها است.
کلیه تراکنش های موجود در سل فریم به یک Core یا هسته مرکزی متصل خواهند بود، اما آدرس هر یک از تراکنش ها نسبت به تراکنش دیگر متفاوت است. دلیل این امر را می توان استفاده از شاردینگ دانست. شاردینگ موجب خواهد شد تا تراکنش ها به قطعات بسیار کوچک تری تبدیل شوند ولی هسته اصلی همه آن ها یکسان باشد.
بررسی نقشه راه سل فریم (Cellframe)
با بررسی نقشه راه سل فریم می توان به این موضوع پی برد که گردانندگان این سیستم، به خوبی از وضعیت بازار رمزارزها مطلع هستند. بر اساس نقشه راه موجود در وب سایت سل فریم، موارد زیر جزو اهداف آینده این سیستم خواهند بود:
- انتشار نسخه مین نت (شبکه اصلی)
- ممیزی (Audit) مرحله دوم
- انتشار برای تاییدکنندگان اعتبار
- حراج های بومی یا Native Auctions
- راه اندازی پل های دوجهته یا Bi-Directional Bridge
- استفاده از کانکشن های هوشمند Wasm با کمک استانداردهای توکن Cf1155، Cf20 و Cf721
- همکاری با سایر بلاک چین ها از طریق پروتکل های بریج
- معرفی سرویس سازگار با Evm
- انتشار موتور Cellverse
ارز سل (Cell) را از کدام صرافی ها بخریم؟
اگرچه تقریباً مدت زیادی است که سل فریم در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت می کند اما هنوز تعداد کمی از صرافی های موجود در این بازار از سل فریم پشتیبانی می کنند. از جمله این صرافی ها عبارتند از:
بهترین کیف پول های ارز سل (Cell) کدامند؟
توکن های سل بر روی شبکه اتریوم فعالیت می کنند، به همین دلیل می توان گفت کلیه کیف پول هایی که از ارزهای اتریومی پشتیبانی می کنند گزینه مناسبی برای نگهداری توکن های سل فریم هستند. از جمله این کیف پول ها عبارتند از:
- تراست والت
- بایننس چین والت
- متامسک
آینده ارز سل (Cell) چگونه است؟
پیش از هر چیز باید به این نکته اشاره کنیم که به طور کلی امکان پیش بینی دقیق آینده هیچ رمزارزی وجود ندارد. در بسیاری از موارد پیش بینی های کارشناسان به طور کامل غلط از آب درآمده است. به همین دلیل نباید کلیه تصمیمات خود را بر اساس این پیش بینی ها بگیرید.
بر طبق بررسی های انجام شده در زمینه قیمت توکن سل، می توان به این موضوع پی برد که قیمت این توکن احتمالاً به سطح ۲.۱۶ دلار خواهد رسید. با توجه به نقشه راه بسیار مناسب و دقیق سل فریم می توان آینده نسبتاً روشنی را برای آن متصور شد به نحوی که شاید ارزش توکن سل مرز ۲.۵۰ دلار را نیز رد کند.
البته در کنار این پیش بینی های مثبت، پیش بینی های منفی نیز وجود دارد. بعضی از کارشناسان عرصه ارزهای دیجیتال عنوان کرده اند که به دلیل ارتباط مستقیم سل فریم و رایانه های کوانتومی تا زمانی که این سیستم ها رایج نشوند نمی توان نسبت به آینده سل فریم خوش بین بود.
سخن پایانی
در این متن سعی کردیم به طور کامل شما را با شبکه Cellframe و توکن آن یعنی سل آشنا کنیم. همان طور که در ابتدای متن گفته شد، تاریخ اجرای این شبکه با مباحث مرتبط به شبکه های کوانتومی مرتبط است. شبکه سل فریم را می توان یک شبکه و زیرساخت اصلی جهت بهره گیری از قدرت رایانه های کوانتومی برای استخراج رمزارز دانست.
منابع:
https://cellframe.net/white-paper/
https://coincodex.com/crypto/cellframe-token/
https://morioh.com/p/7822c00d1174
https://icodrops.com/cellframe-network/
https://icoholder.com/en/cellframe-network-1000028#about
نظرتان را دربارهی مقاله «ارزدیجیتال Cell چیست؟ | معرفی شبکه سل فریم (Cellframe) و توکن سل (Cell)» با ما درمیان بگذارید.
انشاالله خداوند منان و خون ثاراللهی سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی بزند صهیونیستها و آمریکا را و به ۵۲ کشور تبدیل کند تا هیچ شیطانی هوس تجزیه ایران به ۶کشور را هرگز جرات نداشته باشد
لینک اعلام خسارت رو لطف میکنید ؟